JELENA ĐOKOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Najnovija poruka Novakove žene OSTAVILA sve bez teksta!
Foto: Profimedia

opa!

JELENA ĐOKOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Najnovija poruka Novakove žene OSTAVILA sve bez teksta!

Poruka Jelene Đoković iznenadila

Objavljeno:

Poslednja poruka žene čuvenog teniskog asa Novaka Đokovića dogodila se za Božić i od tada nije bilo Jeleninog oglašavanja sve do sada.

1 / 8 Foto: Profimedia

„Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom sveta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", napisala je Jelena za pravoslavni Božić 7. januara i nestala sa društvenih mreža.

Dok je Novak vodio veliku borbu za nastup na prestižnom turniru, Jelene nigde nije bilo. Iz Melburna je Nole stigao u Srbiju, sa porodicom proslavio rođendan majke Dijane, a Jelene ponovo nigde nije bilo. Da li je sve kako treba u braku prvog reketa sveta pitaju se svi?

I dok su svi očekivali da će Jelena Novaku putem Instagrama slati reči podrške, kao što je to do sada činila, to se nije dogodilo. Posle tačno tri nedelje poruka Jelene Đoković osvanula je na Instagramu, a pratioci su pomalo zbunjeni i u šoku.

Jelena Đoković
foto: instagram/jelenadjokovicndf

Jelena u svojoj prvoj objavi posle kraće pauze nije spomenula Novaka, već fondaciju čiji je ona direktor.

Da li ste ovo očekivali?

Podsetimo, Jelena Đoković već neko vreme ne pojavljuje se u javnosti, a nestala je u vreme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu. I dok se supruga Novaka Đokovića u tišini borila sa boli koju joj je zadao tretman koji je njen suprug dobio u Australiji, porodica Novaka Đokovića borila se na ulicama Beograda za njegovu slobodu. Međutim, situacija se nije promenila ni kada se Novak vratio kući, Jelena je nastavila da bude u medijskoj ilegali, dok je Nole odlučio da vreme provodi u društvu svoje porodice.

Jelena Đoković
foto: Starsport

Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću kao posledica deportacije iz Australije potvrđena je zabrana ulaska u zemlju na tri godine. Đoković je u nedelju morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspeha u karijeri.

Ono što je sigurno jeste da se do kraja prvog grend slema u sezoni neće oglašavati, što je potvrđeno iz njegovog tima.

U međuvremenu, stigla je informacija da će mu zbog deportacije biti zabranjen ulazak u Australiju na tri godine, što je potvrdila i ministarta unutrašnjih poslova Keren Endrjuz.

Bonus video:

00:05

Espreso čestitke: Lena Čolak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.