LJUBINKA KLARIĆ U EMOTIVNOJ VEZI SA POZNATIM AMBASADOROM!
Foto: Dragan Kadić

opa!

LJUBINKA KLARIĆ U EMOTIVNOJ VEZI SA POZNATIM AMBASADOROM!

Ljubav Ljubinke Klarić je on!

Objavljeno:

Po povratku iz Amerike i razvoda od biznismena Nebojše Jovanovića glumica Ljubinka Klarić posvetila se svojoj profesiji, a pre svega sinu Kosti. Za emotivni život, činilo se, nema vremena.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Fotografije iz Bagdada, koje objavljuje na svom Instagramu, za neupućene predstavljaju samo turističku razglednicu iz jedne egzotične destinacije. Onima koji su bliski lepoj glumici jasno je da je ovog puta njena veza na daljinu, koja traje dve godine, daleko uspešnija.

Izabranik srca Ljubinke Klarić je, kako "Hello" magazin ekskluzivno saznaje, Uroš Balov, ambasador Srbije u Iraku, koji je ukazom predsednika Aleksandra Vučića na tu funkciju postavljen 2018. godine.

Prethodno je, kao diplomirani pravnik, obavljao poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta.

U književnim krugovima Uroš Balov poznat je pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće „Albion Books“, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija...

Podsetimo, dd kako se razvela od Nebojše Jovanovića, sa kojim ima sina Kostu, stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta kao da je podigla zid između sebe i pripadnika jačeg pola, kriterijumi su joj dosta visoki, a retko ko da je tokom proteklih pet, šest godina zasluživao da ga upoznala sa članovima porodice, a još manje predstavi javnosti.

Ljubinka tvrdi da ju je u velikoj meri kada je reč o poslu ali i i odabiru emotivnog partnera promenilo to što je postala majka. Tu ulogu smatra jednom od najvažnijih u životu.

- Rođenje sina najvažnija je stvar koja mi se dogodila. Postala sam jedna dosadna žena. Čovek se posveti tome i nema vremena za drugo - rekla je ranije Klarićeva, a zatim istakla da već neko vreme, ništa ne planira, posebno ne ljubav, te da je od potrage za velikim snovima, ali i bajkovitom emotivnom odnosu do kraja života odustala.

- Shvatila sam da kad pravimo planove, Bog nam se smeje. I sada sam digla ruke, mislim da treba živeti od danas do sutra - rekla je ona svojevermeno za Story.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.