ISPLIVALA PRVA KRSTINJINA FOTKA NAKON ŠTO JE SMRŠALA 90 KG I SKINULA VIŠAK KOŽE: Ovako izgleda!
Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

OPA

ISPLIVALA PRVA KRSTINJINA FOTKA NAKON ŠTO JE SMRŠALA 90 KG I SKINULA VIŠAK KOŽE: Ovako izgleda!

Ako je suditi po ovoj fotografiji, može se reći da se oseća super ali i da je presrećna što je njena transformacija uspešna

Objavljeno:

Krstinja Todorović operisana je na jednoj klinici gde su joj hirurzi odstranili višak kože koji je ostao nakon drastičnog mršavljenja, a čitav zahvat finansirao je Saša Popović i za to izdvojio 6.000 evra.

Kristinja se, naime, u "Zvezdama Granda" pojavila sa 160 kilograma, a do sada je smršala čak 88 kilograma. Svu podršku pružio joj je i direktor Granda Saša Popović koji je obećao da će finansirati njenu operaciju, što je i učinio.

Krstinja se sada oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća. Podelila je fotografiju buketa koji je stigao na njenu adresu pa iz bolničkog kreveta ispozirala sa osmehom na licu.

Ako je suditi po ovoj fotografiji, može se reći da se oseća super ali i da je presrećna što je njena transformacija uspešna.

- Operacija je uspešno završena, ponosan sam na tebe - napisao je pevačicin suprug.

Krstinja Todorović
foto: Printscreen

Zvezda Granda Krstinja Todorović podvrgla se operaciji zatezanja kože, koju je finansirao Saša Popović.

On je održao obećanje koje je javno dao tokom njenog takmičenja, a ona je u utorak uspešno operisana u Beogradu. Nakon zahvata oglasio se pevačicin suprug koji je otkrio da je sve prošlo unajboljem redu.

Naime, njena sestra Ivana podelila je fotku na Instagramu ističući koliko je ponosna na nju.

- Bravo lavice moja hrabra- napisala je u opisu objave, a ni njen suprug nije mogao da sakrije uzbuđenje koje je podelio sa svim pratiocima.

- Operacija uspešno završena, ponosan sam na tebe - napisao je on.

Inače, Zvezda "Granda", Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je smršala čak 88 kilograma, a čitav zahtav finansirao je Saša Popović i za to je izdvojio 6.000 evra.

Naime, tokom muzičkog takmičenja, Popović je predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, a potom se transformisala.

1 / 4 Foto: Youtube

Danas je bila na operaciji skidašnja viška kože, a kako Kurir piše, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

- Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas - rekao je izvor za gorenavedeni portal.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.