KROZ ŽIVOT SU JE PRATILE MNOGE KONTROVERZE: Čuvena ZLOBNICA je važila za lepoticu a danas su SVI ZGRANUTI IZGLEDOM!
Foto: Fejsbuk

promena!

KROZ ŽIVOT SU JE PRATILE MNOGE KONTROVERZE: Čuvena ZLOBNICA je važila za lepoticu a danas su SVI ZGRANUTI IZGLEDOM!

Zbog svog izgleda dobija dosta negativnih kritika

Objavljeno:

Latino glumicu hrvatskog porekla Gabrijelu Spanić domaća publika upoznala je i zavolela u popularnoj seriji “Zlobnica” gde je tumačila bliznakinje, zlu Paolu i dobru Paulinu.

1 / 8 Foto: Fejsbuk

Nakon toga usledio je niz serija u kojima je imala glavne uloge, kao što su: “Za tvoju ljubav”, “Valerija”, “Zatočenica ljubavi” i druge, a ostvarila je i uspešnu muzičku karijeru, te je jednom prilikom posetila i Srbiju.

Tada nije krila oduševljenje našom zemljom i isticala je da je posebno oduševilo gostoprimstvo naših ljudi i da jednom ponovo planira da nas poseti.

Godine su prošle, a Gabrijela će ove godine proslaviti svoj 48. rođendan, a o estetskim intervencijama koje je radila već godinama se piše i priča.

Naime, ona je svoj izgled promenila do neprepoznatljivosti, te često i putem društvenih mreža od svojih obožavalaca dobija kritike na račun toga.

Za njen život vezuju se brojne kontroverze, od toga da je godinama bila u lošim odnosima sa sestrom bliznakinjom Danijelom, a čak nisu ni govorile, do toga da su ona i njen sin za dlaku izbegli smrt nakon što ih je mesecima trovala kućna pomoćnica.

Nju je, inače, otac njenog sina ostavio neposredno pred porođaj i tvrdio da dete nije njegovo, te je ona ostala samohrana majka.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.