ŠTA JE OVO, KUKU LELE?! Neda uvaćena na večeri sa SVETSKOM zvezdom: Pojavila se ZAJEDNIČKA FOTKA,ON kao "BESKUĆNIK"
Neda Ukraden, Foto: Aleksandra Čolić

opa

ŠTA JE OVO, KUKU LELE?! Neda uvaćena na večeri sa SVETSKOM zvezdom: Pojavila se ZAJEDNIČKA FOTKA,ON kao "BESKUĆNIK"

Pevačica srela veliku muzičku zvezdu na turneji

Objavljeno:

Pevačica Neda Ukraden trenutno uživa na putovanju i turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Pored mnogobrojnih nastupa, ona se trudi da slobodno vreme maksimalno iskoristi i obilazi restorane, znamenitosti i šoping centre.

Prilikom posete jednom od restorana pevačica je srela slavnog muzičara, rokera Džima Peterika, koji je osnivač benda "Survivor" , a svima poznatiji po naslovnoj numeri za film "Roki" - "Eye of the tiger".

- Na večeri sa "Eye of the tiger" slavnim pevačem grupe Survivor - napisala je Neda u opisu objave koja je za kratko vreme dobila pregršt lajkova i komentara. Ipak, umesto komplimenata nizali su se negativni komentari na račun izgled slavnog pevača.

- Šta je ovo, kuku, lele, - Ti si dama, a on kao neki beskućnik - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod njihove zajedničke fotografije, ali pevačica nije reagovala na iste.

Podsetimo, o ljubavnom životu pevačice čijoj lepoti godine predstavljaju samo broj pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Kako prenosi spomenuti časopis, Ukradenova i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović , pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović, sadašnje žene.

Neda Ukraden, ako je verovati onome što se u poslednje vreme govorka u javnosti, pronašla je partnera i kako se priča to je košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić, sa kojim se pevačica u poslednje vreme veoma zbližila.

Zoran Moka Slavnić
foto: Dragan Kadić

Kako piše "Kurir" poznanstvo koje je počelo neobičnim spletom okolnosti zbližilo ih je, pa je on bio gost na promociji njenog albuma. Nekadašnji sportista već četiri meseca ne živi sa suprugom, a sve češće ga viđaju u društvu pevačice. Iako se međusobno veoma cene i poštuju, o svome odnosu nisu spremni da govore u javnosti.

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić.

Neda se slatko nasmejala i poručila:

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.