KLUPKO SMRTI OKO JANE TODOROVIĆ: Prvi put javno progovorila o TRAGIČNOM ZAVRŠTETJU!
Foto: Instagram

UŽAS

KLUPKO SMRTI OKO JANE TODOROVIĆ: Prvi put javno progovorila o TRAGIČNOM ZAVRŠTETJU!

- Pitali su me prijatelji kako izdržavam da pevam. Ja sam rekla jedan blok pevam, jedan blok plačem. I moja sestra je rekla da je on najviše voleo kad ja pevam

Objavljeno:

Pevačica Jana Todorović prošle godine je doživela porodičnu tragediju kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: © ATA Images

Ona je sada gostovala u emisiji Amidži Šou, a tom prilikom se prisetila ovog nemilog događaja.

- To je bio najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje... Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. On će biti u našim srcima za ceo život - rekla je ona i dodala:

- Pitali su me prijatelji kako izdržavam da pevam. Ja sam rekla jedan blok pevam, jedan blok plačem. I moja sestra je rekla da je on najviše voleo kad ja pevam.

Podsetimo, Bane je preminuo sredinom novembra 2021. godine kada je pevačica objavila tužnu poruku na svom Instagram profilu.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Jana ima rođenu sestru i brata. Sa sestrom je uvek bila bliska, a njen sin Branko, često je pomagao Jani oko organizacije nastupa i sve što joj je bilo potrebno vezano za posao, a koliko je pevačica bila vezana za njega, govori i podatak da mu je, kada se oženio, otvorila butik u jednom tržnom centru u Beogradu, što je bio njen svadbeni poklon Branku.

Inače, Jana je i ranije govorila kako je izuzetno vezana za svoju porodicu, kao i da im je zahvalna na podršci koju su joj pružali tokom života.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.