DOK SVI DARU PROZIVAJU ZA LOŠ FOTOŠOP, ONA ŽIVI KAO PRAVA GOSPODARICA: Pogledajte FOTKE njenog PRESKUPOG penthausa!
Foto: Printscreen

opa

DOK SVI DARU PROZIVAJU ZA LOŠ FOTOŠOP, ONA ŽIVI KAO PRAVA GOSPODARICA: Pogledajte FOTKE njenog PRESKUPOG penthausa!

Sve je u beloj boji, urađeno stilski i sa ukusom, a kako bi sve izgledalo još luksuznije pojedini detalji i ukrasi su čak i pozlaćeni

Objavljeno:

Dara Bubamara jedna je od onih koja voli novac dobro da investira, a ona bira da to budu nekretnine. Nije nepoznanica da pevačica poseduje nekoliko stambenih objekata, a pre više od dve godine pazarila je penthaus u svom rodnom gradu od čak 170 kvadrata.

Naime, ona je kupila stan u elitnom naselju Novog Sada, te je to nova oaza mira u kojoj živi sa naslednikom. Prema ranijem pisanju medija, ona je za ovu nekretninu iskeširala 200.000 evra, a sve odiše komforom i luksuzom.

Životni prostor je opremila komadima nameštaja modernog dizajna, a pojedine kadrove ovog luks stana imamo priliku da vidimo i dok se pevačica snima pratiocima tip-top sređena.

1 / 3 Foto: Printscreen

U ogromnoj dnevnoj sobi nalazi se sto za ručavanje, kristalni lusteri, ogroman televizor i garnitura za sedenje.

Sve je u beloj boji, urađeno stilski i sa ukusom, a kako bi sve izgledalo još luksuznije pojedini detalji i ukrasi su čak i pozlaćeni.

Iz dnevne sobe vrata vode na prostranu terasu sa koje se pruža nestvarni pogled, a Dara se potrudila da i ovaj kutak gde ispija prvu jutarnju kafu opremi ljuljaškama koje joj omogućavaju pravi užitak.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Uz stan, pevačica poseduje i privatan parking, za stanare zgrade, te uvek može bez problema da parkira skupoceni automobil koji vozi.

Podsetimo, nedavno je ekipa jednog portala posetila pevačicin rodni kraj, a njene komšije su nam otkrile kakva je ona zapravo privatno.

- Stalno je viđam u kafiću u njenoj ulici, a iza tog lokala je njena zgrada, gde živi sa sinom. Kada ne dolazi, verovatno je tada na putovanjima, a možda i sa dečkom. Znam da joj neretko nose hranu na adresu iz tog kafića. Fina je, uvek raspoložena, nasmejana, retko se desilo da je vidim iznerviranu. Nekad projuri kolima, ali dobro, znamo svi da voli brzu vožnju, ona žena to ne krije - kazala nam je Darina komšinica.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.