JELENA IZOSTALA SA PROSLAVE ROĐENDANA SVEKRVE DIJANE: Mnogo se spekuliše o odnosu, SNAJA U ILEGALI!
Foto: Profimedia

opa!

JELENA IZOSTALA SA PROSLAVE ROĐENDANA SVEKRVE DIJANE: Mnogo se spekuliše o odnosu, SNAJA U ILEGALI!

Iako je iza njih period teške borbe, porodica Đoković ponovo je na okupu

Objavljeno: 18:39h

Rođendan Dijane Đoković proslavljen je sinoć u restoranu Novaka Đokovića, međutim, slavlju nisu prisustvovali svi članovi porodice

1 / 7 Foto: printscreen/Twitter/@vintageaddicted

Dijana Đoković u prisustvu sinova Novaka i Đorđa oduvala je svećice na rođendanskoj torti, ne skidajući široki osmeh sa lica.

Iako je iza njih period teške borbe, porodica Đoković ponovo je na okupu, a povod za slavlje je veliki. Međutim, ni u ovoj situaciji porodični sukob između svekrve i snaje nije bilo moguće sakriti. Naime, dok je Saška Veselinov sa svojim izabranikom bila na rođendanu buduće svekrve, Jelena se ipak nije pojavila, a izostala je čestitka Dijani i na društvenim mrežama.

Jelena Đoković već neko vreme ne pojavljuje se u javnosti, a nestala je u vreme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu. I dok se supruga Novaka Đokovića u tišini borila sa boli koju joj je zadao tretman koji je njen suprug dobio u Australiji, porodica Novaka Đokovića borila se na ulicama Beograda za njegovu slobodu. Međutim, situacija se nije promenila ni kada se Novak vratio kući, Jelena je nastavila da bude u medijskoj ilegali, dok je Nole odlučio da vreme provodi u društvu svoje porodice.

Podsetimo,najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću kao posledica deportacije iz Australije potvrđena je zabrana ulaska u zemlju na tri godine. Đoković je u nedelju morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspeha u karijeri.

Ono što je sigurno jeste da se do kraja prvog grend slema u sezoni neće oglašavati, što je potvrđeno iz njegovog tima.

U međuvremenu, stigla je informacija da će mu zbog deportacije biti zabranjen ulazak u Australiju na tri godine, što je potvrdila i ministarta unutrašnjih poslova Keren Endrjuz.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.