OGLASILA SE MAJKA TARE SIMOV NAKON SKANDALOZNIH DEŠAVANJA!
Tara i Miroslava, Foto: RTV Pink printscreen

haos

OGLASILA SE MAJKA TARE SIMOV NAKON SKANDALOZNIH DEŠAVANJA!

Nastao je pravi haos!

Objavljeno:

Tara Simov danas je u ranim jutarnjim satima fizički je napala Nenada Aleksića Ša, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Ona je krenula da šamara Nenada ispred svih, a Nenad se branio pa je oborio Taru na pod, posle čega ga je išutirala. Zadrugari su odmah skočili da ih razdvoje, ali nisu uspeli.

Nakon brutalnog okršaja sa Tarom, reper je nastavio da se žali zadrugarima na sve što mu je Tara priređivala tokom turbulentne veze, ali i kasnije nakon raskida.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ako se posle svega pomiriš sa njom... Ti si kriv, izneseš sve ono za crnim stolom, pa se posle ljubiš sa njom - govorila mu je Ana.

- Ma, da li si normalna? Znaš šta mi je radila, ostavi me u Skoplju, zove me samo kad treba da joj pošaljem novac - ubeđivao je Ša Dalilu i Anu.

Kurir je nakon ovog skandaloznog okršaja kontaktirali Tarinu majku Miroslavu Simov, koja nije bila preterano raspoložena da prokomentariše ovaj sukob bivših partnera.

- Meni je sve to mučno da gledam, jedem se iznutra kad vidim kako Tara pati i koliki joj je nemir Nenad doneo svojim dolaskom. Od kad je ušao počeo je da je provocira i da joj otvara stare rane. Taj "reperčić" sa nadimkom Ša, koji me jako nervira i koji ne znam šta znači, samo se šlepa preko grbače moje ćerke. To je sve što ću da kažem, više zaista ne želim ništa da komentarišem - rekla je zabrinuta Miroslava.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.