GORICA NEŠOVIĆ JE 10 GODINA BILA U BRAKU SA TELEVIZIJSKOM FACOM: Zasnovao je drugu porodicu, evo o kome je reč!
Foto: Print Screen Youtube/STUDIO BULEVAR

niste znali!

GORICA NEŠOVIĆ JE 10 GODINA BILA U BRAKU SA TELEVIZIJSKOM FACOM: Zasnovao je drugu porodicu, evo o kome je reč!

Bivši muž Gorice Nešović je on

Objavljeno:

Radio-voditeljka Gorica Nešović deset godina je provela u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom, koga mnogi znaju kao jednog od učesnika emisije „Četiri i po muškarca“.

Posle razvoda, nastavila je da živi sa njihovim sinom Markom, suočavajući se sa epitetima „samohrana majka“ i „raspuštenica“. O tome je, svojevremeno, pisala na svom blogu.

Gorica Nešović
foto: Print Screen Youtube/Zenska Tv

‒ Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“.

‒ Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/STUDIO BULEVAR

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala.

To je na neki način potvrdila novom kolumnom, u kojoj se osvrnula na temu alimentacije.

‒ Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija ‒ napisala je uz opasku. ‒ Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.