SAŠA MATIĆ ISPRIČAO ŠTA JE DOŽIVEO NA JEDNOG PRIVATNOJ VEČERI: Šok!
Foto: Promo

au

SAŠA MATIĆ ISPRIČAO ŠTA JE DOŽIVEO NA JEDNOG PRIVATNOJ VEČERI: Šok!

Anegdotama i šalama koje je Matić doživeo na raznim proslavama, koncertima se ne zna broja, a sa publikom je podelio jednu koja mu se desila nedavno

Objavljeno: 16:06h

Pevač Saša Matić se može pohvaliti blistavom karijerom, ali i hitovima za sva vremena. Brojne turneje i nastupi su mu doneli veliku popularnost, a svaki od njih ima i svoju priču.

Anegdotama i šalama koje je Matić doživeo na raznim proslavama, koncertima se ne zna broja, a sa publikom je podelio jednu koja mu se desila nedavno.

1 / 3 Foto: Promo

- Moram da ispričam ovo! Bio sam pre jedno dva ili tri meseca u Zagrebu na nekoj privatnoj večeri i bilo je onako lepo društvo i muzikica, a među nama je bio i glumac Enis Bešlagić. Ne sećam se koja je tačno pesma bila, dal od Halida Bešlića ili neka druga, nije ni važno. I sad kako su oni svirali ja sam uzeo prvu strofu i refren, otpevao i sad ide aplauz, kad kaže Enis: „Je l' da te pitam nešto momak, jesi li ti razmišljao da snimiš album?“- ispričao je pevač, te je sve prisutne slatko nasmejao.

Njegova koleginica Jelena Rozga, sa kojom je nedavno snimio duet, aludirajući na Matićev novi album, našalila se u tom stilu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.