PESMA ANE BEKUTE KRIJE VELIKU TAJNU: Tekst je pisan odmah nakon što se desilo OVO!
Foto: Printscreen/Instagram

au

PESMA ANE BEKUTE KRIJE VELIKU TAJNU: Tekst je pisan odmah nakon što se desilo OVO!

Naime, tekst za ovu numeru potpisala je pokojna hitmejkerka Marina Tucaković, a pesma je nastala baš po jednoj njenoj životnoj priči

Objavljeno:

Jedan od najvećih hitova Ane Bekute koji nosi naziv „Zlatiborske zore“ krije jednu tajnu.

Naime, tekst za ovu numeru potpisala je pokojna hitmejkerka Marina Tucaković, a pesma je nastala baš po jednoj njenoj životnoj priči.

Pesma „Zlatiborske zore“ je hit koji je nastao 1996. godine, a stihovi iste kriju veoma posebnu priču, koju je Bekuta otkrila svojevremeno.

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru - priča Ana.

- Tako su nastali ti stihovi: „Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice“ - ispričala je pevačica jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Na komemoraciji održanoj u čast Tucakovićeve, Bekuta je sa ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj pozornici zauzela zahvaljujući upravo njoj.

- Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika veruje ono što pevam - istakla je tom prilikom Ana i dodala:

- Ono što jesam kao pevačica jesam zahvaljujući Marini. Sasvim je sigurno da bi Marine bilo i bez mene, ali mene bez Marine bilo ne bi - zaključila je odlučno pevačica.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.