LEŽE U BOLNIČKOM KREVETU! Marko Bulat objavio potresnu fotku sa suprugom, ONA VIDNO SMRŠALA! (FOTO)
Marko Bulat, Foto: Damir Dervišagić

pakao

LEŽE U BOLNIČKOM KREVETU! Marko Bulat objavio potresnu fotku sa suprugom, ONA VIDNO SMRŠALA! (FOTO)

Supruga Marka Bulata je iscrpljena u bolnici, ali je u zagrljaju svoje jače polovine

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat je i ranije pričao da se njegova supruga prolazi kroz pakao, a sada je na Instagramu objavio njenu fotografiju iz bolnice. Fotka je šokirala sve njegove pratioce, jer niko nije slutio da je Marija toliko smršala.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Iako ispijena, Bulatova supruga je na fotografiji nasmejana u njegovom zagrljaju, dok u joj ruke u zavojima.

- Moj borac - napisao je Bulat.

Marko je i pre nekolliko dana na svom Instagram profilu objavio emotivni status u kom je supruzi izjavio ljubav za njihovu godišnjicu braka.

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca , ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti - poručio je Marko.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.