SVI SMO JE OBOŽAVALI ZBOG ČUVENOG FILMA, SMUVALA ZGODNOG KOLEGU: Evo kako danas glumica IZGLEDA (FOTO)
Ana Faris, Foto: Youtube/Printscreen/Jordan Metzger

ZANIMLJIVA PRIČA

SVI SMO JE OBOŽAVALI ZBOG ČUVENOG FILMA, SMUVALA ZGODNOG KOLEGU: Evo kako danas glumica IZGLEDA (FOTO)

Jedan skandal vezan za bivši par još se prepričava

Objavljeno: 14:23h

Glumicu Anu Faris publika je zavolela u čuvenom “Mrak filmu”, a nakon toga ostvarila je dosta zapaženih uloga.

U centar pažnje je dospela i 2017. godine, kada se nakon 11 godina braka razvela od kolege Krisa Prata sa kojim ima jedanaestogodišnjeg sina Džeka.

Ana Faris
foto: Youtube/Printscreen/Team Coco

Svetski mediji poslednjih godina dosta pišu o tome da je Ana postala gotovo neprepoznatljiva i da je redovno ispijena i umorna, a mnogi njen izgled pripisuju i stresu koji je nastao kada je njen i Krisov sin Džek prevremeno rođen, a na rođenju je imao samo 1,7 kilograma. Od tada je glumica potpuno usmerena na odgajanje deteta i brigu o njemu, a uprkos tome što je Džek prošao nekoliko operacija, i dalje ima problema sa vidom i srčane smetnje.

Inače, Ana Faris i Kris Prat venčali su se nakon nekoliko godina zabavljanja na Baliju 2012. godine, a svet je ostao šokiran kada su 2017. godine objavili da se razvode.

Kris je ubrzo počeo da se zabavlja sa Ketrin Švarceneger, ćerkom glumca Arnolda Švarcenegera, sa kojom je i danas u braku i imaju ćerku.

Kris Pat
foto: Instagram/Printscreen/ prattprattpratt

Upravo kada su dobili naslednicu izbio je pravi skandal kada se javno zahvalio Ketrin što mu je rodila “lepu i zdravu ćerku”. Mnogi su to videli kao prozivku Ane i njihovog sina Džeka koji je rođen sa zdravstvenim problemima.

Farisova je pre Prata bila u braku sa glumcem Benom Indrom od 2004. do 2008. godine, a sada je sreću pronašla kraj snimatelja Majkla Bareta za kog se udala prošle godine.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.