ON JE SIN BRANKA ĐURIĆA ĐURE! Neverovatan je FRAJER, desio se PREOKRET U NJEGOVOM ŽIVOTU: Evo čime se bavi! (FOTO)
Foto: Aleksandar Krstović

tata čestitao svom nasledniku rođendan

ON JE SIN BRANKA ĐURIĆA ĐURE! Neverovatan je FRAJER, desio se PREOKRET U NJEGOVOM ŽIVOTU: Evo čime se bavi! (FOTO)

Podsetimo, Filip je odrastao u Sarajevu sa majkom, a mnoge je oduševila činjenica da je tek sa 11 godina glumio u slovenačkom filmu.

Objavljeno: 14:42h

Poznati glumac i muzičar Branko Đurić Đuro, nedavno se oglasio na društvenim mrežama i tim povodom čestitao rođendan svom sinu Filipu.

Inače, koliko je mnogima i poznato, Đuro je u braku sa Nevenom Đurić, sa kojom je upravo i dobio sina Filipa, međutim on ima još dve ćerke, Zalu i Elu, iz drugog braka.

1 / 6 Foto: Promo

On je posebnim fotografijama uputio lepe reči svom sinu, a mnoge je raznežila jedna od uspomena iz njegovog detinjstva. Naime, on je tada kao dečak isplazio jezik i "rugao" se objektivu, a već tada su bile upečatljive njegove predivne plave oči i bujna kosa.

„Sretan rođendan, mili. Moj mali, veliki drug. Budi mi zdrav i veseo.“ - našlo se u opisu rođendanske čestitke, a pratioci su se takođe pridružili i raznim čestitakama čestitali rođendan ovom mladom momku.

Podsetimo, Filip je odrastao u Sarajevu sa majkom, a mnoge je oduševila činjenica da je tek sa 11 godina glumio u slovenačkom filmu, međutim njegove želje i ljubav prema fotografiji su na kraju ipak prednjačile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.