OTETO PROKLETO! Mina rešila da progovori o BIZNISU koji je imala sa PREMINULIM PEVAČEM: Prošli kao "BOSI PO TRNJU"
Foto: Kurir televizija

OVO NISTE ZNALI

OTETO PROKLETO! Mina rešila da progovori o BIZNISU koji je imala sa PREMINULIM PEVAČEM: Prošli kao "BOSI PO TRNJU"

Bila je iskrena!

Objavljeno:

Mina Kostić bila je gost Jutarnjeg programa televizije Kurir gde je gostujući u emisiji otkrila neke nepoznate detalje iz života našeg, nažalost, pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Naime, mnogima je poznato da su pevačica Mina Kostić i Džej Ramadanovski bili veoma bliski prijatelji i da su radeći zajedno prošli mnogo toga u životu, ali i da su delili i dobro i zlo u privatnom životu.

Mina Kostić
foto: Kurir televizija

- Družila sam se sa Džejom, bila sam deo njegovog života. Ne znam kome sve nismo pevali, a skoro da smo uvek radili zajedno. Čak smo i jednu zgradu sagradili zajedno, prisetila se pevačica Mina Kostić svog prijateljstva sa Ramadanovskim, pa objasnila:

- Investirali smo u tu zgradu. Verovali smo tim ljudima sa kojima smo radili, i na kraju smo prošli kao bosi po trnju. Ta zgrada i danas postoji, neko drugi je uzeo novac. Ali, na kraju to nije ni bitno. Oteto - prokleto. Sve te materijalne stvari dođu i prođu, objasnila je Mina Kostić.

Mina Kostić
foto: Kurir televizija

Podsetino, Džej je najpoznatiji po pesmama „Mrak, mrak“, „Ko se s nama druži“, „Sunce ljubavi“, „Imati pa nemati“, „Rađaj sinove“ i drugima. Rođen je 29. maja 1965. godine u Beogradu, a preminuo je u 56. godini, 6. decembra 2020 u istom gradu. Iz braka sa bivšom suprugom Nadom ima dve ćerke – Anu i Mariju. Gošća Jutarnjeg programa Kurir televizije Mina Kostić bila je jedna od Džejevih najboljih prijatelja kako sa estrade, tako i privatno.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.