NAŠA OPERSKA DIVA KAO DA NE STARI: Njenoj lepoti su se uvek DIVILI, a OVE ŽENE su je zbog toga MRZELE!
Foto: Printscreen Instagram/jadrankajovanovic_newofficial

bravo!

NAŠA OPERSKA DIVA KAO DA NE STARI: Njenoj lepoti su se uvek DIVILI, a OVE ŽENE su je zbog toga MRZELE!

Kažu da se ništa nije promenila...

Objavljeno:

Ta žena se ništa ne menja s godinama – to je mnogima prva asocijacija, osim moćnog glasa, kad vide opersku divu Jadranku Jovanović. U čemu je tajna njene mladolikosti?

Izgleda da Jadranka Jovanović ne uživa previše u brojnim bjuti tretmanima, već se oslanja na genetiku i kućnu radinost.

„Najviše se oslanjam na genetiku i svesna sam da će me telo jednog dana kazniti zbog toga. Priznajem da to nije ni dobro ni lepo, ali nikad ne mogu da izdvojim dovoljno vremena za negu lica, tela i kose", rekla je za Gloriju.

Takođe, ona ne žudi za estetskim operacijma.

Ona je jednom prilikom za Politiku govorila i o tome koliko joj je lepota pomogla, a koliko puta odmogla u karijeri.

“Drugi su više primećivali da sam lepa nego ja sama. Kada govorim o lepoti, mislim na duhovnu, a ne na fizičku lepotu. Lepa žena nikada ne igra na kartu lepote jer ona sama isijava iz nje. To je lepota koja nema potrebu da se nametne. Čak i kada hoće da bude neprimetna, takva lepota svetli. U inostranstvu skoro da ne pamtim da mi je odmogla. Međutim, kod nas, svih ovih godina, od kada sam se pojavila, smenjivala se i o mojoj sudbini odlučivala čitava plejada žena na određenim funkcijama u institucijama kulture, različite profesorke, direktorke, urednice, kritičarke, novinarke… koje su prema meni imale odnos od velike netrpeljivosti do strasne mržnje. Nikada o tome nisam javno govorila. Primećivala sam to krajičkom oka, za mnoge sam znala da me ozbiljno ruše na svakom koraku, ali sam nezaustavljivo išla svojim umetničkim i životnim putem. Tako je i danas. Bilo je tu i muškaraca koji nisu propustili priliku za razne vrste osveta. Ipak, suštinski ništa nije omelo ogromnu ljubav publike koju doživljavam na svakom koraku u svom narodu i apsolutno se osećam srpskom narodnom umetnicom", rekla je ona jednom prilikom za Politiku.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Politika/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.