VANJA JOŠ UVEK VUČE TRAUME OD JEZIVE NESREĆE: Ovo je PAKAO kroz koji je pevačica prošla!
Foto: youtubescreen

svaka čast

VANJA JOŠ UVEK VUČE TRAUME OD JEZIVE NESREĆE: Ovo je PAKAO kroz koji je pevačica prošla!

Pokazala je koliko je hrabra

Objavljeno:

Iako je prošlo nekoliko godina od udesa koji je doživela, pevačica Vanja Mijatović ističe da i dalje ima traume od vožnje.

- U kolima ne mogu da zaspim zbog te fobije koju imam još od udesa koji sam doživela. Ne borim se protiv toga jer trauma nije prevelika, u smislu da kada neko normalno vozi nemam problem da budem u kolima. Ipak, čim to nešto meni postane prebrzo ili neugodno, odmah reagujem - otkrila je Vanja za "Grand".

- Više ne ćutim nikome. Sva sreća pa u "Grandu" imamo odlične vozače koji su profesionalci. Svi oni znaju za taj moj strah, pa i ne voze brzo. Sve je kako treba u suštini. Što se tiče tog udesa, ja sam se od njega oporavljala šest meseci i taman kad sam se vratila zvanično na scenu stigao je poziv od produkcije "Farme" da uđem u rijaliti.

Vanja Mijatović
foto: Mondo Printscreen

- Bilo je to na prepad, pa sam se lomila da li da uđem ili ne. Ja nisam tip za rijaliti jer se ne mešam u tuđa posla, pa nemam šta da pokažem i pružim takvom TV formatu. Pored toga, imam dosta posla, pa i nemam potrebu da se promovišem u rijalitiju. Tada su rijalitiji bili dosta drugačiji nego danas - dodala je Mijatovićeva.

- Drago mi je da sam iskusila tako nešto. Zanimljivo je bilo i kupati se u buretu, i donositi vodu iz bunara. To je sve simpatično, divno iskustvo. Ja sam tamo bila dosta tolerantna jer sam stekla znatno drugačiji pogled na sve nakon udesa, pa ništa nije moglo da me iznervira.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.