JUČE SAOPŠTILA DA SE RAZVODI, A DANAS USRED JUTARNJEG UVIJA I IZAZOVNO IGRA: Jovana u nikada bezobraznijem izdanju!
Foto: Instagram

iznenadila

JUČE SAOPŠTILA DA SE RAZVODI, A DANAS USRED JUTARNJEG UVIJA I IZAZOVNO IGRA: Jovana u nikada bezobraznijem izdanju!

Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić stavila je tačku na brak i juče zvaničnim saopštenjem potvrdila da se razvodi od supruga Vojislava Miloševića.

Dan pošto je Jovana priznala da je došlo do kraha braka i da se razvodi, pojavila se u Jutarnjem programu u najizazovnijoj kombinaciji do sada, a tom prilikom je zamešala kukovima nasred studija.

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Voditeljka je ušetala u studio u belom sakou ispod kojeg nije nosila suknju ili pantalone, i providnim cipelama na štiklu, a onda sela i prekrstila noge tako da su butine bile u prvom planu.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

"Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee", rekla je Jovana i dodala:

"Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić", rekla je Jovana u saopštenju.

Jovana Jeremić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Bonus video:

00:09

JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka gore zakopčana, a dole sevnule gole butine MNOGIMA POMUTILA RAZUM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.