ŽIVOT NE SME DA STANE: Nikoli Rokvicu DECA vratila osmeh na lice posle OČEVE SMRTI!
Nikola Rokvić, Foto: Dragana Udovičić

nastavio dalje...

ŽIVOT NE SME DA STANE: Nikoli Rokvicu DECA vratila osmeh na lice posle OČEVE SMRTI!

Deca su ukras sveta

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić, koji je početkom novembra ostao bez oca, Marinka Rokvića, nastavlja dalje fokusiran na svoje naslednike, sina Simeona i kćerku Leonu.

Marinko Rokvić
foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra ove godine, a nešto manje od mesec dana nakon gubitka oca i životnog i profesionalnog uzora, njegov sin Nikola Rokvić pokazao je da je svestan činjenice da mora da nastavi dalje.

To mora da učini i zbog dece, dvogodišnjeg Simeona i petogodišnje Leone, koje je dobio sa suprugom, manekenkom Bojanom Barović, koji mu bezuslovno pomažu u tome da prevaziđe najveći gubitak u životu.

Deca rastu bezbrižno uz sve čari kvalitetnog detinjstva i posvećenog roditeljstva, a na najnovijoj fotografiji na Nikolinom instagram profilu koju možete videti OVDE, vidi se da su mu izmamili osmeh.

Lepo obučena - takoreći skockana - deca Nikoli sede u krilu, pored klavira a u pozadini se vidi da je dom Rokvića već okićen i da se mališani pripremaju za predstojeći dolazak Nove godine I obeležavanje najsradosnijih praznika.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.