NAŠA PEVAČICA JAVNO OSTAVILA MUŽA! Elektra za Espreso otkrila PRAVI RAZLOG RAZVODA: Jednu stvar NE MOŽE DA PODNESE!
Foto: Igor Zivković

EKSKLUZIVNO

NAŠA PEVAČICA JAVNO OSTAVILA MUŽA! Elektra za Espreso otkrila PRAVI RAZLOG RAZVODA: Jednu stvar NE MOŽE DA PODNESE!

Ljubav je tu, ali je nešto drugo problem!

Objavljeno: 08:46h
Milica Stanimirović

Transrodna pevačica Elektra Elit privlači pažnju od kako se pojavila na javnoj sceni,a pre dva meseca se udala u Mostaru za modela i sportistu Nenada Vujanovića.

Elektra Elit
foto: Igor Živković

Međutim, bajka nije potrajala dugo. Espreso je došao do informacija od izvora bliskog pevačici, da ona zbog poslovnih obaveza mora da putuje iz Srbije i da je njen brak zbog toga na klimavim nogama budući da ona ne može da održava vezu na daljinu.

Baš zbog tih informacija smo pozvali popularnu pevačicu i zatražili demant ili potvrdu. Nadali smo se ovom prvom, međutim, Elektra nam je saopštila ne tako lepe vesti.

"Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste", rekla je Elektra za Espreso, pa otkrila da li je možda došlo do prevare:

Elektra Elit
foto: Dejan Milićević

"Ne, Nenad mene nije prevario, a ni ja njega. On zna šta je moj posao u Švajcarskoj. Kada me je oženio nije mu to smetalo, mada sam ja osetila par puta zbog njegove velike ljubavi da mu je krivo, ali je shvatio da je to samo posao koji ja volim. Prihvatio me je takvu kakva jesam, i ja sam njega, i zaista smo se voleli."

Elektra Elit
foto: Igor Zivković

Elektra je želi da ostane u odličnim odnosima sa sada već bivšim mužem, a rešila je za naš portal i da ekskluzivno otkrije nove životne poduhvate.

"Sa njim ću ostati u, nadam se, odličnim odnosima jer to to jedna duša od čoveka i nije ništa kriv. Nenad zaslužuje smao poštovanje i ljubav i želim mu svu sreću ovog sveta. Ja jednostavno nisam za brak. Trenutno me zanima samo posao, kako ovaj u Švajcarskoj, tako i pevanje. Ali ima i još jedna stvar, pišem knjigu koja će Srbiju baciti na kolena. Moj život na papiru, sve crno na belo bez ikakve cenzure. Od male bebe do velike Elektre Elit", rekla je za kraj našeg razgovora popularna pevačicaca.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.