"MOLILA SAM GA DA ME UBIJE": Jeziva ispovest bivše rukometašice i učesnice Zadruge o batinama koje je dobijala!
Foto: Printscreen/Kurir TV

haos

"MOLILA SAM GA DA ME UBIJE": Jeziva ispovest bivše rukometašice i učesnice Zadruge o batinama koje je dobijala!

Sportistkinja kaže da je nasije trpela čitavih šest godina

Objavljeno:

Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić govorila je prilikom revije humanitarnog karaktera u organizacija Udruženja žrtava nasilja "Hajr", budući da je i sama bila žrtva.

Tom prilikom Ceca je istakla da joj je trebalo dosta vremena da prizna javno da preživljava nasilje ali i da je onda osetila veliko olakšanje.

- Trebalo mi je dosta vremena da ja to javno kažem. Do kraja života vam ostane trauma i to nikada ne zaboravljate. Kad sam počela da pričam o tome, osetila sam veliko olakšanje. O tome treba pričati i to nije sramota. Prvo me je bilo jako sramota. Nepisano je pravilo da kad nastupi prvi udarac da će se to nastaviti. Imala sam tu ludu sreću da sam imala i svoj posao i svoj novac, pa nisam zavisila od siledžije sa kojim sam bila - rekla je Ceca.

Sportistkinja kaže da je nasije trpela čitavih šest godina. Kako kaže, batine su bile toliko stravične da je molila svog tadašnjeg supruga nasilnika da je ubije kako to više ne bi trpela.

Svetlana Ceca Kitić
foto: Printscreen/Adriamedia TV

- Nasilnici su dobro skriveni, od tako velike ljubavi dođete do toga da vas toliko tuče da mislite da će vas ubiti. Na kraju je došlo do toga da sam mu rekla "ubij me više, ja neću ostati sa tobom". Nisam imala rešenje, to su momenti kad se potpuno povučete u sebe, postanete prava žrtva. To je trajalo 5,6 godina. To je ta sramota da se razvedeš, pa zbog deteta, to mi je bio treći brak i trudila sam se svim silama da ga spasim. Deca znaju, Mara mi je spasila život jednom. Nasilje je nešto čega se ja više ne stidim i otvoreno razgovaram sa decom, moraju da znaju da nisu same - ispričala je Ceca za Kurir Tv.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Kurir Tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.