OVO SE ČEKALO! DANIJELA MARTINOVIĆ PRVI PUT O RASKIDU SA GRAŠOM: “Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan!"
Danijela Martinović, Foto: Instagram printscreen

OGOLELA DUŠU

OVO SE ČEKALO! DANIJELA MARTINOVIĆ PRVI PUT O RASKIDU SA GRAŠOM: “Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan!"

Danijela i Grašo raskinuli, tek sada pevačica otvorila dušu

Objavljeno:

“Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan”, najnoviji je citata Danijele Martinović, hrvatske muzičke zvezde za koju je dvadesetšestogodišnja emotivna veze sa Petrom Grašom lepa prošlost, te s puno optimizma gleda u budućnost, spremna na novi početak u pedesetoj.

Petar Grašo
foto: Printscreen

U ekskluzivnoj ispovesti za hrvatsku “Gloriju”, splitska pevačica prvi put otvoreno govori o svom ljubavnom životu i otkriva kako se nosi sa svim što se poslednjih meseci događalo u njenom životu.

- Ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju. Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima. Neophodno je slušati svoj unutrašnji glas jer tada nema lošeg scenarija ni za koga. U dubinama je mir koji je uvek prisutan bez obzira šta se na površini događa, a ta dubina zajednička je svima i ona puno bolje od nas samih zna šta je najbolje za sve. Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala – ispričala je Danijela za hrvatski magazin.

Na pitanje da li je spremna da joj trenutni mir uzburka bura ljubavi, hrvatska muzička zvezda u svom maniru odgovara:

- Život je neverovatan, pun iznenađenja, a ljubav mu je vezivno tkivo pa kako bi onda moglo da se živi bez ljubavi? Ja je neprestano vidim i osećam.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.