ANA POSLE RAZVODA OD RASTE ZADRŽALA REPEROVO PREZIME: Dokaz ČIST KAO SUZA kruži mrežama! (FOTO)
Ana Nikolić, Foto: Printscreen Instagram

opa

ANA POSLE RAZVODA OD RASTE ZADRŽALA REPEROVO PREZIME: Dokaz ČIST KAO SUZA kruži mrežama! (FOTO)

Isplivao dokument koji sve dokazuje!

Objavljeno: 08:25h

Pevačica Ana Nikolić objavila je na Instagramu da je primila treću dozu vakcine protiv koronavirusa, a onda je usledila reakcija njenih pratilaca koja je sve šokirala.

Naime, Ana je posle te objave doživela napad na društvenim mrežama od strane antivaksera, međutim, pevačica nije želela da prećuti, te im je žestoko odgovorila.

- Nesuvišne i bez ikakvih relevantnih činjenica i dokaza, polu-svet ostavlja komentare i lupeta i komentariše “vakcine”, medicinske teme.… ja mogu isključiti komentare… ali ne želim… želim da saznam gde ja tačno živim… Prvo me to jako rastužuje…a dalje “mešanje” politike …zaista mi se povraća… Ali kao sto rekoh … "Svako ima neotuđivo pravo da uništi sopstveni život, onako kako smatra da je najbolje"… .p.s. Alkohol…Vakcina…Politika… Da nije tužno, bilo bi smešno - napisala je Ana.

Međutim, pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila i fotografiju koja potvrđuje da je primila treću dozi vakcine protiv opakog virusa, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Ana Nikolić
foto: Printscreen instagram/ananikolicofficial

Naime, na dokumentu koji je Ana objavila može da se primeti da je pevačica zadržala prezime Stefana Đurića Raste sa kojim je bila u braku i sa kojim je dobila ćerkicu Taru.

Podsetimo, Ana i Rasta su se zvanično razveli krajem 2018. godine, a kako su mediji tada preneli, jedan od okidača za prekid bračne zajednice navodno je bilo Anino saznanje da Rasta ima stan na Vračaru, a, sa druge strane, reperu je navodno dozlogrdilo da on i njega žena budu konstantno na meti paparaca. Ana je, kako su tada mediji preneli, stopirala karijeru zbog Raste.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.