JOVANA SE ZA ŽELJKA UDAVALA ČAK 3 PUTA: Na jednom venčanju umalo nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!
Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

JOVANA SE ZA ŽELJKA UDAVALA ČAK 3 PUTA: Na jednom venčanju umalo nastala neprijatna situacija zbog ovih GOSTIJU!

Venčanje Jovane i Željka Joksimovića dogodilo se, ne jednom, već dva puta, a lepa voditeljka za te prilike imala je dva potpuno drugačija outfita, od kojih je svaki bajkovit na svoj način.

Objavljeno:

Verovatno malo ko zna da je Jovana Joksimović svom suprugu sudbonosno "da" rekla čak tri puta.

Svoj brak su Željko i Jovana sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine, međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Još jednom su se venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine uživali u crkvenom venčanju i svadbenom veselju, na kome je prisustvovao sam vrh srpske elite.

Željko Joksimović, Jovana Joksimović
foto: Nemanja Nikolić

Kada se pre devet godina na Maldivima udala za Željka, Jovana je blistala u prelepoj beloj haljini, koja je savršeno istakla njen preplanuli ten. Svedena kika, jednostavan buket i plaža bilo je sve što je trebalo da ova bajka počne na neverovatan način.

Ipak, kada su na plaži izgovorili sudbonosno "da", ni slutili nisu da ih u Beogradu čeka niz peripetija, zbog kojih će se još jednom venčati u svoja četiri zida.

Crkveno venčanje desilo se dve godine kasnije, kada su u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu Jovana i Željko sudbonosno "da" rekli i pred Bogom.

Jovana je tada blistala u prelepoj čipkanoj venčanici, koju je za nju dizajnirao Darko Kostić, a u naručju je nosila svog sina.

Na velikom svadbenom veselju tada se okupila srpska elita, a došlo je i do jedne veoma neprijatne situacije, jer su se na venčanju Jovane i Željka Joksimovića, posle mnogo godina, prvi put sreli Čedomir Jovanović i Ceca. Ipak, zbog dragih prijatelja, gosti su našli načina da prevaziđu neprijatnost, kako ne bi pokvarili veselje mladenaca.

Kum na venčanju Jovani je bio Srđan Predojević, sa kojim je godinama vodila "Jutarnji program".

Svadbena proslava odigrala se u elitnom restoranu, a među zvanicama bili su Branka Nevistić, Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.