"TEŠKO JE, IMA KONTRAINDIKACIJE!" MARKO BULAT OTKRIO SVE O ŽENINOJ BOLESTI:Pevač za Espreso progovorio i o PREVARI!
Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNi intervju

"TEŠKO JE, IMA KONTRAINDIKACIJE!" MARKO BULAT OTKRIO SVE O ŽENINOJ BOLESTI:Pevač za Espreso progovorio i o PREVARI!

Pevač je otvoreno govorio o supruzi, deci, karijeri, kao i aktuelnim dešavanjima.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

"Kralj splavova", Marko Bulat, govorio je bez zadrške ekskluzivno za Espreso portal o mnogim aktuelnostima koje su mu obeležile život u poslednjih par meseci.

Budući da se u proteklim danima pisalo o lošem zdravstvenom stanju njegove supruge Marije, Marko je za naš portal otkrio o čemu je reč zapravo.

„Teško je Marija, jer ima tu hroničnu anemiju, veliki gubitak kilaže, pa prima terapije. Ima sve kontraindikacije, sve što su rekli da može da se desi, desilo se i zato joj je toliko teško. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi. Jednostavno, nećemo da odustanemo. Deca su baš mala da bi išta osetila, a i Marija se trudi da oni to ne osete. Mama je tu, leži, ali i smogne snage da im se posveti“, otkrio je Marko.

Marko Bulat
foto: Zorana Jevtić

Marko Bulat je od 2015. godine u braku sa suprugom Marijom, sa kojom ima ćerku Doroteu i sina Savu. Pevač je otkrio da je posvećen otac, koji nije previše strog, ali da ipak mama zna više da popusti.

„Znaju oni dobro kad pogreše, ja sam tu samo da dam upozorenje, jedno, dva, tri, oni posle znaju. Bitna je priča, razgovor, ponekad se i drekne, to je valjda normalno. Marija zna više da popusti. Deca imitiraju roditelje, posmatraju i kopiraju. Ako moja deca vide da ja ljubim ikonu, oni će to isto raditi. Svojim primerom prenosiš odnos prema Bogu svojoj deci. “, izjavio je pevač za Espreso pa se dotakao kolega sa kojima se čuje, iako nema previše vremena da ih vidi budući da deca zahtevaju dosta pažnje:

Marko Bulat
foto: Privatna arhiva

„Čujem se sa Bobanom Zdravkovićem, Ljubom Aličićem, Srkijem Mobi Dik, Željkom Šašićem... Deca ne daju previše slobodnog vremena, plus ja imam i svoje aktivnosti, oslikavanje ikona, spremanje albuma, komponovanje... Dan je isuviše kratak, kasno legneš, rano ustaneš. Marija i ja smo dosta vezani za kuću, nekada smognemo snage da izađemo.“

„Kralj splavova“ je imao velike gubitke, za dve godine se suočio s velikim tragedijama - izgubio je i majku i brata, ali kako i sam kaže – život ide dalje.

„Hristos Vaskrs! Samo to mogu da kažem. Život ide dalje, ne može čovek da ostane u tom osećaju, da čeka sažaljenje. Naš narod je u skorijoj i u daljoj prošlosti prolazio kroz strašne situacije, ubistva, proterivanja iz zemlje, pa je išao dalje. Ovo su neke razmažene generacije, gde će kao jedan virus da te tera da kukaš“, kazao je pevač za Espreso pa otkrio čija ga je smrt iznenadila i jako potresla:

Marko Bulat
foto: Privatna arhiva

Balašević je jedna figura koja će, čini mi se, biti večno tu sa svojom poezijom i pesmom. Ne kažem da su drugi umetnici koji su preminuli u ovom periodu manje vredni, ali me je Balaševićeva smrt jako iznenadila“.

Marija je bila učesnica „Zadruge 4“, ali se u rijalitiju zadržla samo nedelju dana. Ona je to jako želela, a Marko joj to nije „branio“, ali joj je poručio da joj neće pomoći da uđe u isti i da će to ona morati sama da sredi.

„Marija je imala potrebu i želju da uđe u „Zadrugu“, ja sam rekao možeš, ali ja nijedan telefon neću okrenuti. Mogla je da ostane malo duže, ali tako se zadesilo da je bila kratko. Mogla je da ostane tamo, jer kao, u kući si, ali opet imaš neka dešavanja, pogotovo zbog njenog zdravstvenog stanja. Imaš neku aktivnost, u interakciji si sa ljudima... Deci u budućnosti neću braniti ako budu želeli da uđu u rijaliti, ja ću im samo reći kakvo je moje mišljenje o tome i dati određene smernice, a oni će da biraju da li žele da uđu ili ne posle mojih reči. Tako su i meni moji roditelji davali znakove za život, a ja sam sam birao šta ću da radim. Marija gleda sada rijaliti, a gleda i moja starija ćerka, tinejdžerka“, rekao je Marko za Espreso pa se pred kraj razgovora dotakao najaktuelnije teme Dalila-Dejan-Car i prevare u braku:

Marija Bulat
foto: Instagram

„Nisam ja tu da ikome sudim, ali se radi o tome da ako već neko vara to se radi u najvećoj diskreciji i tajnosti. Da ne sazna ni žena, ni muž, ni komšije, porodica... A ovde imamo primer da se to radi javno, u prisustvu zvaničnog muža koji, nažalost, sve to gleda. Kako je tom čoveku? To je nezapamćeno, to kao da je neka žena pozvala drugog muškarca u sobu, dok muž pije kafu u dnevnoj. Šta god da se desi sa svima njima, posledice su vidljive. Ta gospođa, a sada već gospođica, i da sutra nađe drugog muža, njeni snimci gde ona vodi ljubav sa ljubavnikom će zauvek stajati na Internetu. Njena deca će zbog toga trpeti vršnjačko nasilje. „Ej, gledao sam ti mamu“, „mama ti je ovakva-onakva“, tako da to dete je već unapred oštećeno. Tragedija u svakom smislu.“

Marko je otkrio da sprema album koji će biti spoj starog Bulata, ali i novog, budući da je napravio pesme i za komercijalno tržište. Snimio je i pesmu za pokojnog brata, koja će, verujemo, svima izazvati buru emocija. Kako pevač kaže, ne žuri sa izdavanjem istog, ali veruje da će uspeti u februaru nešto da izbaci.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimriović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.