MRKONJIĆ JE SPASIO ŽIVOT I KARIJERU VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica se oglasila i pokazala koliko mu je zahvalna!
Foto: Premijera/printscreen

au

MRKONJIĆ JE SPASIO ŽIVOT I KARIJERU VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica se oglasila i pokazala koliko mu je zahvalna!

Rekla sam Mrki da njegova devojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva

Objavljeno:

Danas je preminuo Milutin Mrkonjić Mrka, u 79. godini života. Pevačica Violeta Viki Miljković je jednom prilikom istakla koliko je zahvalna na njegovim rečima i velikoj pomoći.

Ona je, gostujući u TV emisji, priznala da je emotivni partner njene koleginice, Ane Bekute, pravi guru za zdrav život, nakon čega je istakla da je zbog njega počela da diše punim plućima.

- Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova devojka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto - istakla je Viki, pa dodala:

Mrka, Čanak
foto: Printscreen / Pink

- Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu - rekla je ona, kojoj je Mrka na taj način možda i spasio karijeru i uticao da promeni loše životne navike i vodi računa o svom zdravlju, a Bekuta je potvrdila njene reči.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.