OVO JE NOVA DEVOJKA NAŠEG POZNATOG I LEPOG GLUMCA! Osvanule intimne fotografije kao DOKAZ da su u LJUBAVI!
Foto: Instagram

ČESTITAMO

OVO JE NOVA DEVOJKA NAŠEG POZNATOG I LEPOG GLUMCA! Osvanule intimne fotografije kao DOKAZ da su u LJUBAVI!

Na njegovom “Instagram” profilu osvanule su fotografije koje su se svima dopale

Objavljeno:

Glumac Luka Raco zasigurno je omiljeni glumac mlađe generacije, ali svoj privatan život trudi se da sačuva daleko od očiju javnosti. Nekada mu to polazi za rukom, a nekada svesno svoju privatnost prikazuje.

Luka Raco
foto: Ana Paunković

Nova devojka tridesetogodišnjeg glumca poslednjih meseci jedna je od tema u medijima, a Luka je očigledao čekao da veza postane stabilna, kako bi partnerku predstavio javnosti.

Luka je sam za magazin "Story" svojevremeno izjavio da je preboleo arhitektu Vanju Marković, kao i da uživa u novoj emotivnoj vezi, ali je isto tako napomenuo da se nikada više u kontekstu zaljubljenog para neće slikati za novine, niti društvene mreže.

Naime, na njegovom “Instagram” profilu osvanule su intimne fotografije sa blogerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji “Igra sudbine” Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

Pre nekoliko dana, simpatični dvojac odlučio je da boravak, od petnaest dana, još malo produži i nastavi da uživa u lepotama Šri Lanke, što je dodatno podgrejalo sumnje da ne mogu jedno bez drugog, te da će im razdvajanje teško pasti.

Nova devojka Luke Raca jednako kao i on uživa u putovanjima, poput njega je završila i Ekonomski fakultet stoga nije teško poverovati da su sličnosti prevagnule, što je glumca navelo da ponovo svoje srce nekome pokloni.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.