"MOJ OTAC SE UBIO": Naš poznati pevač otkrio STRAVIČNE DETALJE tragedije!
Foto: Printscreen/Youtube/Bojan Marović

šok

"MOJ OTAC SE UBIO": Naš poznati pevač otkrio STRAVIČNE DETALJE tragedije!

On je objasnio da ni nakon 21 godine nije uspeo da se pomiri sa njegovom smrću

Objavljeno:

Pevač, Bojan Marović, se osvrnuo na najteže trenutke u životu, kada je sa 16 godina ostao bez oca, te podelio da ga i dalje boli što svoje uspehe nije mogao da proslavi sa njim.

Bojan Marović otvorio je dušu o teškom odrastanju i po prvi put ispričao da mu je otac Darko preminuo tako što je izvršio samoubistvo. On je objasnio da ni nakon 21 godine nije uspeo da se pomiri sa njegovom smrću.

- Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja - započeo je Bojan sa suzama u očima te pojasnio šta se zapravo dogodilo kobnog dana:

- Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve.

Pevač je istakao da mu je najteži trenutak bio kada je pobedio na "Sunčanim skalama", ali njegov otac nije mogao to da vidi.

- Na festivalu sam zaplakao ne zato što sam pobedio ili dobio nagradu, već što sam video prazno mesto pored majke i kume. To me je razvalilo. Sišao sam do majke i plakao kao nikad u životu. Samo sam joj rekao: “vodi me odavde, ovo nije za mene”. I dalje to mislim, muzika jeste to je jedno, ali šoubiznis nije. Ne mogu da budem gad i nevaspitan, drugačije sam baždaren. Moja životna borba tek tada počinje, sa 18 godina. Morao sam da preuzem ulogu oca i da se borim sa svim nepravdama koje su me zadesile. Ali sam u međuvremenu shvatio da je život velika borba i da ne možeš drugačije nego da se boriš. Od oca sam naučio da se gard nikad ne spušta, jer je život takav. Moraš da pokažeš bradu, da ustaneš i ideš daje - istakao je pevač u emisiji "Preživeli" na K1.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.