SVI SU OBOŽAVALI NAŠU ČUVENI GLUMICU, A NIKO NE ZNA DA JE UMRLA KAO BESKUĆNICA: Ostala je ODBAČENA od svih!
Foto: Printscreen/jutjub-serija

au

SVI SU OBOŽAVALI NAŠU ČUVENI GLUMICU, A NIKO NE ZNA DA JE UMRLA KAO BESKUĆNICA: Ostala je ODBAČENA od svih!

Svi su nekada uživali u njenim ulogama, ali malo ko je znao da je umrla u najvećoj bedi, kao beskućnica

Objavljeno:

Glumicu Živku Matić javnost pamti po brojnim televizijskim ostvarenjima, ali malo ko je znao da je ona svoju starost dočekala na ulici, kao beskućnica.

Većina gledalaca Živku Matić pamti po vanserijskim ulogama u popularnim humorističkim televizijskim serijama “Ljubav na seoski način” i “Građani sela Luga”. Ona je ostavila trag, kako u filmskim, tako i u dramskim ulogama. Umrla je u 75. godini u svom rodnom Požarevcu, 1998. godine, zaboravljena od svih. Svi su nekada uživali u njenim ulogama, ali malo ko je znao da je umrla u najvećoj bedi, kao beskućnica.

Scena na Živkinom grobu cepa srce i dan – danas. Naime, na glumičinom grobu još nije podignut spomenik, a prošle su 23 godine od njene smrti, uskoro se očekuje i da će pored spomen ploče, ova glumačka legenda, dobiti i bistu.

Živka Matić rođena je 1923. godine u vrlo imućnoj porodici čoveka koji je imao prvi automobil i koji je izvršio elektrifikaciju Požarevca, međutim ubrzo se našla kao siroče,a usvojio ju je bankrarski činovnik.

Podsetimo, Živku Matić gledaoci najviše pamte po ulozi u TV seriji „Građani sela Luga”, za koju je u paru sa čuvenim Batom Živojinovićem dobila nagradu, ali je i pored te uloge, imala brojna filmska ostvarenja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.