MERLINOV HIT ISTINITA PRIČA O NJEGOVOJ ŽENI! Roditelji nisu hteli da čuju za nju zbog ZBOG ONOGA ŠTO SAM JOJ URADIO
Foto: printscreen

niste znali!

MERLINOV HIT ISTINITA PRIČA O NJEGOVOJ ŽENI! Roditelji nisu hteli da čuju za nju zbog ZBOG ONOGA ŠTO SAM JOJ URADIO

Malo ko je znao!

Objavljeno:

Dino Merlin ima brojne hitove koji često imaju i biografske momente, jednom prilikom je za medije otkrio je da je jedan od svojih najvećih hitova, pesmu “Kad si rekla da me voliš”, posvetio svojoj supruzi Ameli u najtežim trenucima kad su bili razdvojeni.

Budući da je Dino dolazio iz siromašne porodice, imućni Amelini roditelji branili su joj da se viđa s njim pa su se njih dvoje morali skrivati, a većinu svoje petogodišnje veze su proveli razdvojeni.

Dino je u jednom od tih razdvojenih trenutaka za Amelu napisao pesmu “Kad si rekla da me voliš”.

Dino Merlin
foto: printscreen

Njih su dvoje na kraju završili zajedno tako da ju je Dino doslovno oteo od roditelja te su se tajno venčali. Njene roditelje je to toliko razbesnelo da neko vreme nisu hteli imati nikakav kontakt s njima, no Dino je otkrio da su ih u međuvremenu prihvatili te da su danas u dobrim odnosima.

“Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali eto, vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem”, ispričao je jednom prilikom.

Dino Merlin
foto: Dragan Kadić

Iako su zajedno prošli brojne teške trenutke, Dino nikad nije štedio lepe reči o svojoj supruzi.

“Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine jer smo se zabavljali skoro pet godina”, ispričao je pre nekoliko godina.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.