PREDIVNO DVORIŠTE, ŠMINKERNICA,BIBLIOTEKA A U KUHINJI JE SVE SORTIRANO: Kuća Goce i Raše je pravo PORODIČNO GNEZDO
Foto: Printscreen Instagram

wow!

PREDIVNO DVORIŠTE, ŠMINKERNICA,BIBLIOTEKA A U KUHINJI JE SVE SORTIRANO: Kuća Goce i Raše je pravo PORODIČNO GNEZDO

Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta

Objavljeno: 13:58h

Dom Goce Tržan, njenog izabranika, bubnjara Radomira Raše Novakovića i ćerke Lene nalazi se u opštini Rakovica na Miljakovcu i tročlanoj porodici pruža izuzetan komfor.

Posle više od deset godina, koliko je sa ćerkom provela na Mirijevu, Goca Tržan odlučila je da se iseli iz stana koji je sa njenim ocem rijaliti igračem Ivanom Marinkovićem otplaćivala. Razmišljala je da li da novac koji je od zarade na nastupima odvajala sa strane uloži ponovo u kupovinu nekretnine u zgradi, međutim, u dogovoru sa mužem odabrala je da ipak pazari kuću.

Trospratnica okrečena u belo odmah joj je zapala za oko, a posebnu pažnju privuklo joj je prostrano travnato dvorište.

1 / 4 Foto: Youtube prinstcreen

Kuća poseduje i tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smešten Rašin muzički studio. Lena, Gocina ćerka, je prilikom zahtevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da gosti drugarice, dok pevačica na raspolaganju sada ima deo za šminkernicu.

Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a poslednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika. Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, stoga joj ni odlazak u kuhinju nije stran. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuvarice sa iskustvom.

Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta. Mala zelena oaza zaklonjena je od radoznalih pogleda te muzička zvezda može u miru da se opusti posle napornog dana.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.