"ONA JE POD STRESOM ZBOG DIJANE HRKALOVIĆ!" Jovana potkačila Tijanu Ajfon, a evo šta je sve kupila sebi! (VIDEO)
Foto: Espreso

iskrena

"ONA JE POD STRESOM ZBOG DIJANE HRKALOVIĆ!" Jovana potkačila Tijanu Ajfon, a evo šta je sve kupila sebi! (VIDEO)

Jeremićeva iskreno o svim aktuelnim dešavanjima iz svog života.

Objavljeno: 21:26h

Voditeljka Jovana Jeremić sutra slavi 31. rođendan, a danas je uoči istog organizovala proslavu i slavlje.

Jovana svoj rođendan slavi u jednom od prestoničkih restorana, sa svojim prijateljima, kolegama i poznanicima, a ovom prilikom blistala je mini zelenoj haljini sa dubokim šlicem.

Ona je u toku veselja za Espreso.rs progovorila o raznim interesantnim detaljima, ali i otkrila šta je najvrednije što je poklonila sebi, ali i zbog čega će večeras preskočiti alkohol. Isto tako osvrnula se i na navodni sukob sa starletom Tijanom Ajfon.

Jovana Jeremić
foto: Espreso

- Popiću čašu šampanjca, kafu i vodu, idem u Hit tvit i ne smem da pijem. - istakla je slavljenica na početku razgovora i najavila da se večeras svašta očekuje.

Voditeljka često javno govori o tome kako uživa u luksuzu i skupocenim stvarima, koje često sama sebi kupuje, tako da je nas zanimalo šta je najvrednije od svega što poseduje.

- Stan, automobil, prsten sa čistim dijamantom i velikim vrednostima. Ovaj prsten koji je nosila Kleoptara i Elizabet Tejlor, one su bile zaljubljenice u smaragde i ja sam treća. - rekla je Jeremićeva i osvrnula se na nesporazum sa starletom Tijanom Ajfon.

- Ja Tijani ništa ne uzmem za zlo, ona je sada i pod stresom zbog Dijane Hrkalović, što se odmotava klupko i što nju povezuju dosta s tim, problema sa Sorajom koji je imala. Prosto, ona i ja ne igramo istu ligu, nije iz moje sfere i vidokruga... - dodala je Jovana, a ceo intervju pogledajte u prilogu ispod.

(Espreso / M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.