ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM SOFIJE RAJOVIĆ: Zlatni detalji, kraljevski krevet, ogledala, JAKO RASKOŠNO!(FOTO)
Sofija Rajović, Foto: Instagram printscreen

lepo

ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM SOFIJE RAJOVIĆ: Zlatni detalji, kraljevski krevet, ogledala, JAKO RASKOŠNO!(FOTO)

Zlatni detalji će vas oduševiti

Objavljeno: 09:41h

Dom Sofije Rajović podseća na stanove slavnih holivudskih zvezda. Skupoceni plišani nameštaj, ogledala, kuhinja rađena po meri od posebnog materijala, kao i sto u zlatnoj bolji i kristalni lusteri samo su neki od detalja, koje je glumica s puno pažnje birala kada je pre par godina odlučila da tek kupljenu nekretninu renovira.

Sofija Rajović
foto: Instagram printscreen

Pre nego što je odlučila da zarađeni novac od glumačkih projekata uloži u stan, Sofija je živela sa majkom na 27. spratu sa divnim pogledom na grad, što i sada u novom stanu ima. Budući da nekretnina, smeštena na Novom Beogradu, nije velike kvadrature. Glumica, koju smo zavoleli u seriji „Vojna akademija“, a zatim je gledali i u popularnom projektu „Istine i laži“, odlučila je da angažuje arhitektu i dizajnera enterijera. Uz njihovu pomoć uspela je da iskoristi svaki kutak i uz male trikove prostorije učini većim nego što jesu.

Važnu ulogu tu imaju ogledala, koja čak zamenjuju i kuhinjske pločice. Materijal od kog su urađeni kuhinjski elementi od posebnog je sastava i takođe podseća na ogledalo. Ručke i česma su u zlatnoj boji, što samo doprinosi luksuzu.

Sofija voli open concept stoga je na prostoriju u kojoj priprema svoje omiljene obroke nadovezala dnevni boravak u koji je smestila veliki plazma televizor, crveni plišani kauč i stakleni sto sa ivicama u zlatoj boji. Perfekcionista je, stoga je i ostale detalje poput zavesa, lampi, ramova za slike takođe uskladila, a tvrdi da u enterijeru koji nije u skladu sa njenom energijom ne bi mogla da živi, niti da bude kreativna.

- Takva sam. Kada nešto radim, volim da to bude kako treba. Sve držim pod kontrolom. Kada sam sređivala stan, vodila sam računa o svakom kutku. Ne volim da je prenatrpano i potrebno mi je da imam lep pogled. To sam nasledila od pokojnog oca. Ma, ne možete da zamislite kako je samo lepo noću. Ugasim svetlo, grad sija, a ja čitam neku knjigu. Ma ništa mi više od toga ne treba – kazala je ranije glumica, kojoj je spavaća soba omiljeni deo stana.

Fotografiju iz Sofijine luksuzne spavaće sobe pogledajte OVDE.

– Volim da se izležavam kada imam vremena. Uživam u tome da budem u pižami ili bademantilu. Ja uvek tako idem po kući. Nikada nisam razumela osobe koje sede u trenerci ili nečem drugom što nije baš tako udobno.

Dom Sofije Rajović krase ogledala, svih veličina i oblika ipak ona priznaje da najviše voli da se pogleda na ono u spavaćoj sobi.

- Ogledalo koje je na ormaru je realno. Pogledate se u njega i vidite pravu sliku, a onda pogledate ovo na zidu i imate priliku da zamislite sebe sa pet- šest kilograma manje. Zato ga obožavam – izjavila je.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.