SAPUTNICA MU JE PREKO 20 GODINA, VAŽE ZA SKLADAN PAR! Ljubavni detalji Bejlogrlićevog života: "GLUMILI SMO LJUBAV"!
Foto: Stefan Jokić

niste znali!

SAPUTNICA MU JE PREKO 20 GODINA, VAŽE ZA SKLADAN PAR! Ljubavni detalji Bejlogrlićevog života: "GLUMILI SMO LJUBAV"!

Iznenadio sve!

Objavljeno:

Ljubavna priča Dragana i Maje Bjelogrlić jedna je od najlepših na domaćoj sceni, supružnici su zajedno koračali kroz život, te su bez obzira kakve se prepreke nađu na njihovom putu uspešno izašli na kraj sa njima.

Kad je pre petnaestak godina u jednom od retkih intervjua u kom je govorio i na teme iz privatnog života otkrio kako je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, Dragan Bjelogrlić je znao da će njihova ljubavna priča trajati zauvek. I nije se prevario. Pošto su u februaru putovanjem u Majami obeležili dvadeset petu godišnjicu braka.

Dragan Bjelogrlić
foto: Zorana Jevtić

Ljubavna priča Dragana i Maje Bjelogrlić - glumili smo par

Osim na poslovnom planu, gde neprestano ređa uspehe, čuveni glumac i producent koji obećava Dragan Bjelogrlić ostvaren je i na ličnom planu. Iako Maja izbegava da se nepotrebno eksponira u javnosti, domaći mediji konstantno pišu o njihovom odnosu. No malo je poznato da su pre romanse u koju su uplovili Dragan i Maja glumili zaljubljeni par u - reklami.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost - ispričao je Bjelogrlić za Story.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printscreen

Bjelogrlić priznaje da, kao i svako biće na planeti, ni on nije savršen, no kroz život trudio se da, kako na poslovnom tako i na privatnom planu napreduje i ispravlja svoje greške, a na tom putu najveća podrška bila mu je upravo supruga Maja.

- Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika - zaključio je Dragan za pomenuti magazin.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.