MARKO NAKON 14 GODINA PROGOVORIO O ISKUSTVU U ZVEZDAMA GRANDA: Ovo je izjava meseca, KAKAV ŠOK!
Foto: Printscreen

OPA

MARKO NAKON 14 GODINA PROGOVORIO O ISKUSTVU U ZVEZDAMA GRANDA: Ovo je izjava meseca, KAKAV ŠOK!

Međutim, Marko danas, deceniju i po kasnije, na ovo gleda kao na iskustvo koje baš i ne bi ponovio. Barem ne u istom obliku

Objavljeno:

Iako Marka Miljkovića svi pamte po učešću u rijalitiju "Zadruga", malo ko se seća da je on svojevremeno vodio muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

Naime, Marko je pre 14 godina, nakon što je napustio rijaliti "Veliki brat", zajedno sa tadašnjom emotivnom partnerkom Enom Popov, dobio ponudu od Saše Popovića da vode "Zvezde Granda".

Međutim, Marko danas, deceniju i po kasnije, na ovo gleda kao na iskustvo koje baš i ne bi ponovio. Barem ne u istom obliku.

- Da, da, vodio sam "Zvezde Granda" nekada. Ponovo bih bio voditelj, što da ne, ali u nekoj dinamičnijoj emisiji. Možda bih mogao da furam nešto, ali neki gas da se napravi. Ono mi je bilo monotono i statično. "Dobro došli, peva Pera Perić, tu i tu pesmu". Nije to za mene - istakao je Marko Miljković u "Exkluzivu" i dodao:

- Ne mogu ja nešto što je non-stop jedno te isto. Mogao bih da radim voditeljski posao poput onih u zabavnim emisijama o poznatima jer je to dinamično. Smisliš pitanja, ideš od mesta do mesta, od jedne poznate ličnosti do druge, stalno zujiš po gradu. Meni je to super - rekao je Miljković.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.