ĐANIJEVA SLAĐA NAPRAVILA HAOS U PARIZU: Izgleda kao BOGINJA LEPOTE, svi muškarci je žele nakon OVE FOTKE!
Foto: Damir Dervišagić

svAKA ČAST

ĐANIJEVA SLAĐA NAPRAVILA HAOS U PARIZU: Izgleda kao BOGINJA LEPOTE, svi muškarci je žele nakon OVE FOTKE!

Slađa je ponela zeleno odelo koje je uparila sa ljubičastim štiklama i crnim topom, dok se Indi odlučila za crvenu varijantu

Objavljeno:

Slađana Trajković, supruga Radiše Trajkovića Đanija, iskoristila je priliku da otputuje u Pariz sa mužem koji se tamo zaputio zbog nastupa, međutim nisu bili jedini sa naše estrade koji su šetali ulicama francuske prestonice.

Naime, tamo su sreli Đanijevu koleginicu, Indi Aradinović, a Slađa je iskoristila priliku da sa njom obiđe pariske lokale, i napravi nekoliko selfija.

Slađana Trajković
foto: Printscreen

Njih dve pozirale su za selfi, a mnogi su komentarisali da obe izgledaju odlično. Kasnije im se pridružio i Đani, a pevačica i pevačeva žena su se presvukle u izazovne odevne kombinacije.

Podsetimo, pevačica Indi ne prestaje da iznenađuje izgledom zbog gubitka kilograma, zbog čega je često na meti kritika na društvenim mrežama.Ipak, pevačica se izgleda na to ne osvrće, pa se redovno oglašava novim fotografijama i snimcima.

Slađa je ponela zeleno odelo koje je uparila sa ljubičastim štiklama i crnim topom, dok se Indi odlučila za crvenu varijantu.

Bonus video:

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.