ZBOG GOCE JE ZAKUPIO "SAVA CENTAR", PEVALA JE SAMO ZA NJEGOVE OČI! Evo kako izgleda ČOVEK koji je bio OPČINJEN NJOM
Foto: Damir Dervišagić

OPA!

ZBOG GOCE JE ZAKUPIO "SAVA CENTAR", PEVALA JE SAMO ZA NJEGOVE OČI! Evo kako izgleda ČOVEK koji je bio OPČINJEN NJOM

Evo kako posle svega pevačica govori o bivšem.

Objavljeno:

Bivši dečko Goce Tržan, koji je svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega. Bio je njena najveća devojačka ljubav, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega pevačica govori o njemu.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Bivši dečko Goce Tržan, pred kojim je svojevremeno držala čuveni "koncert za jednu osobu", Dejan Dragojlović, bio je njena velika ljubav.

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom triku,Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca u emisiji "Iz profila".

Ipak, ljubav nije opstala, a Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.