BARBARA BOBAK OPLELA PO ZG, IMALA NEPRIJATNO ISKUSTVO: "Popović mi nije dao da prođem dalje ATMOSFERA JE LOŠA"!
Foto: Kurir TV

bez dlake na jeziku

BARBARA BOBAK OPLELA PO ZG, IMALA NEPRIJATNO ISKUSTVO: "Popović mi nije dao da prođem dalje ATMOSFERA JE LOŠA"!

Otovorila dušu o svemu!

Objavljeno:

Pevačica i sadašnja devojka Darka Lazića, Barbara Borak, gostovala je u novoj epizodi "Kontrashow-a", koja je sinoć bila prikazana u 23.10h na Kurir televiziji.

Ona je tom prilikom potkačila Sašu Popovića i muzičko takmičenje "Zvezde Granda", u kojem je i sama kao takmičarka bila deo, a sada je javno otkrila i svoje ne tako baš prijatno iskustvo.

Kontrashow EP05
foto: Kurir TV

- To je bilo prošle godine. Javljeno mi je, bukvalno pozvana sam od strane jednog čoveka, ja nikada nisam pokazivala interesovanja prema tome, ni ne volim da se takmičim uopšte, nisam u tom svetu. - istakla je Barbara i priznala šta joj se to ne dopada u pomenutom takmičenju.

- Realno, ne sviđa mi se energija i ne sviđa mi se atmosfera, jako je sve strogo. Razumimo da je strašno, jer ti imaš tu gomilu tih ljudi kojima je to sve u životu, i onda ti ulaziš u prostoji među njih desetoro, koji se svi tresu, svi su poplašeni.

- Dobila sam tri glasa, Popović me nije pustio dalje i to nije moja šoljica čaja. - zaključila je pevačica i time priznala da joj Zvezde Granda nisu ni bile potrebne.

Kontrashow EP05
foto: Kurir TV

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.