MARIJANA MATEUS POSLE TOLIKO GODINA USLIKANA SA MUŠKARCEM: Uhvaćeni na jednom događaju, jedno pored drugog! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opa!

MARIJANA MATEUS POSLE TOLIKO GODINA USLIKANA SA MUŠKARCEM: Uhvaćeni na jednom događaju, jedno pored drugog! (FOTO)

Ima dva braka iza sebe!

Objavljeno:

Ljubavni život Marijane Mateus nepoznanica je za javnost, a kada je nedavno "uhvaćena" u društvu markantnog muškarca, mnogi su se zapitali da li je kreatorka pronašla nekog sebi ravnog i da li je srećna u ljubavi.

Modna kreatorka Marijana Mateus iza sebe ima dva braka, a svoje emotivne partnere nakon razvoda nije predstavljala javnosti. Iako su mnogi znatiželjni da saznaju da li je neko osvojio njeno srce, ona uvek ostaje nedorečena i misteriozna po pitanju svog emotivnog statusa.

Lotar Mateus, Marijana Mateus
foto: Profimedia

Ljubavni život Marijane Mateus - predmet raznih spekulacija

Ljubavni život Marijane Mateus predmet je spekulacija, otkako se nedavno pojavila fotografija na kojoj bivša supruga Lotara Mateusa pozira sa izuzetno zgodnim muškarcem. Naime, ona se našla u Londonu, na poznatom festivalu umetnosti, a pored niza fotografija sa događaja koje je objavila, svu pažnju "ukrala" je pomenuta fotografija OVDE.

Misteriozni muškarac, pored kojeg Marijana ima širok osmeh je izvesni Idris Kan, koji je umetnik. Besprekorno stilizovani Idris i Marijana pozirali su među poznatnim licima svetske umetnosti, a mnogi nisu odoleli nego da nagađaju da li nešto postoji između njih sudeći po tome da kreatorka cveta.

Ipak, sasvim je izvesno da je umetnik Marijanin prijatelj, s obzirom na to da dizajnerka ima poznanstva i prijateljstva širom sveta.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.