TRAJE 21. GODINU I NEĆE PRESTATI! Dragana Mirković se danas POSEBNO OGLASILA: Raznežila region i dokazala JEDNO!
Foto: Damir Dervišagić

ČESTITKE

TRAJE 21. GODINU I NEĆE PRESTATI! Dragana Mirković se danas POSEBNO OGLASILA: Raznežila region i dokazala JEDNO!

Na prvi pogled zaljubili su se jedno u drugo i godinu i po dana su održavali platonsku ljubav, dok Dragana nije prelomila, spakovala se i došla kod Tonija u Beč, a sve ostalo je istorija i plod velike ljubavi.

Objavljeno:

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas su obeležili 21. godišnjicu skladnog braka.

Njih dvoje važe za jedan od najsložnijih parova na estradi, i nijednom iz njihovog doma nije potekao neki skandal ili priča o nesuglasicama i svađi.

Ona se za ovo posebno slavlje javno oglasila na društvenim mrežama i čestitala svom mužu 21. godinu velike ljubavi, što je zaista za veliki rispekt, posebno danas, kada je sve kratkog daha i prolaznosti.

Zajedničkim fotografijama na kojima su zagrljeni i srećni i sa ogromnim srcima u okviru Instagram storija, obeležila je još jednu godinu njihove ljubavi.

Dragana Mirković
foto: Instagram

Na svim zajedničkim fotografijama i uspomenama su srećni i nasmejani, što posebno oduševljava njihove obožavatelje i daje odličan primer kako se brak održava uprkos velikoj popularnosti i pritisaka.

Biznismena Tonija Bijelića, čoveka svog života, Dragana je upoznala u Beču 1998. godine.

Podsetimo, Dragana i Toni žive u Beču i imaju dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka, koji se ne eksponiraju u javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.