SILVANA I NJENA TRUDNA SESTRA SU STRAVIČNO POGINULE! Pogledajte kako izgleda TREĆA SESTRA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

žalosno

SILVANA I NJENA TRUDNA SESTRA SU STRAVIČNO POGINULE! Pogledajte kako izgleda TREĆA SESTRA! (FOTO)

Sestra Silvane Armenulić bila je u šestom mesecu trunoće kada su obe nastradale, a evo kako izgleda treća sestra.

Objavljeno:

Silvana Armenulić rođena je 18. maja 1939. godine u Doboju kao Zilha Barjaktarević, kao četvrto dete od njih trinaestoro, a slavna pevačica tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 10. okrobra 1976. godine.

Svoju muzičku karijeru započela je vrlo mlada, a ubrzo postala jedna od najvećih pevačica jugoslovenske narodne pesme. Imala je brojne hitove, ali kao pečat njene karijere bila je pesma "Šta će mi život bez tebe dragi", koju joj je napisao čuveni Toma Zdravković.

Na vrhnucu slave, SIlvana je tragično izgubila život u 38. godini u udesu na magistralnom putu Beograd–Niš kod Kolara. Zajedno sa njom poginuli su i i Miodrag Jašarević, šef narodnog orkestra RTB-a, koji je te večeri bio za volanom, kao i Silvanina sestra, Mirjana Barjaktarević, koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

Mirjana se takođe bavila muzikom, a pored toga, fizički je dosta podsećala na Silvanu, a bile su i mnogo povezane.

Njihova treća sestra Dina Bajraktarevic Nikolić te kobne noći izgubila je svoje najmilije, ali i dan danas čuva uspomenu na sestre za koje je bila veoma vezana.

Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je za Dina jednom prilikom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.