ODRASLA NA KOSOVU, TAKMIČILA SE ZA MIS SRBIJE, a sada je GLUMICA: Svi bruje o LEPOJ MILICI i njenoj ULOZI!
Foto: Youtube printscreen

svaka čast!

ODRASLA NA KOSOVU, TAKMIČILA SE ZA MIS SRBIJE, a sada je GLUMICA: Svi bruje o LEPOJ MILICI i njenoj ULOZI!

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni

Objavljeno:

Milica Tomašević, koja u seriji “Jovanka Broz i tajne službe” igra suprugu Josipa Broza Tita do pedesete godine života, glumica je i voditeljka sa najjačim priprodnim poprsjem i ima završena dva fakulteta.

Milica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Ona je detinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

– Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet – izjavila je Milica jednom prilikom za “Gloriju”.

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Tako je ona krajem jula ove godine prvi put objavila fotografije u bikiniju.

Milicu publika trenutno gleda i u drugoj sezoni serije “Igra sudbine“, gde igra Nadu.

Prva zapaženija uloga bila joj je u seriji “Komšije”, gde je tumačila lik Dragoslave. Potom je od 2017. do 2018. igrala u veoma popularnoj seriji “Vojna akademija” gde je tumačila lik Maruše Pavlović, da bi već u 2019. imala dva velika projekta.

Pojavila se u filmu “Ekipa”, a potom u “Senke nad Balkanom 2”, gde je igrala prostitutku. Tada je imala scenu intimnog odnosa, koju je snimila sa sinom Dragana Bjelogrlića, Aleksejem Bjelogrlićem. Takođe, gledaoci RTS-a mogli su da uživaju gledajući Milicu kao voditeljku emisije “Luda narodna noć”.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.