MARINA JE DOŽIVELA JEZIVU TRAGEDIJU KADA JE SINA ZATEKLA MRTVOG:Evo zašto NIKADA nije pročitala rezultate OBDUKCIJE
Foto: Prinstcreen

pretužno!

MARINA JE DOŽIVELA JEZIVU TRAGEDIJU KADA JE SINA ZATEKLA MRTVOG:Evo zašto NIKADA nije pročitala rezultate OBDUKCIJE

Marina Tucaković je pre 13 godina doživela je najveću tragediju koja može zadesiti roditelje

Objavljeno: 08:19h

Marina Tucaković napustila nas je preključe u 67. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću, a pre 13 godina suočila se sa najvećim bolom koji može zadesiti roditelje. Naime, Marina je 1. decembra 2008. godine izgubila sina, koji je premuinuo u 24. godini u porodičnoj kući u centru Beograda.

Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je retko govorila u javnosti. Ipak, jednom prilikom otvorila je dušu i tokom gostovanja u emisiji na jednoj makedonskoj televiziji, progovorila je o svim detaljima velike tragedije od koje se nikada nije oporavila.

Marina Tucaković
foto: Prinstcreen

– Neke stvari treba zaista izdržati. Ne postoji ništa strašnije. Desilo se to što se desilo, on je imao problema s narkoticima, i baš kad se sredio, on se jedno jutro nije probudio. I ja sam ga našla… Strašno… – rekla je Marina i nastavila:

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Imao je 24 godine. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Normalno je, ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne, uvek imate strah za osobe koje volite. Ali tu noć on je bio tako veseo, mi smo se toliko smejali, nisam mogla da imam nikakav loš predosećaj, koliko sam ih imala ranije. I eto baš se dogodilo to čemu se tada sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Tog dana je trebalo da idem u žiri za jednu emisiju. To je trenutak ludila i trezvenosti. Ja sam u tom trenutku samo napisala “Ja ne mogu da dođem u emisiju, izvinite, meni je sin upravo umro”. Imala sam toliko profesionalnosti i svesnosti da to javim ljudima, da me ne čekaju.

Marina Tucaković
foto: Luka Šarac

Marina je tom prilikom priznala da bol “još uvek drži u sebi”, te da nikada ne plače.

– Ja sam te suze nekako potrošila na ranije moje sekiracije u vezi dece, u vezi muža, tako da sam ja to otplakala mnogo pre nego što se desilo. Možda bi mi bilo mnogo lakše da sam mogla da plačem. Ovako sve to negde još krijem u sebi i borim se protiv tih suza, a možda bi bilo dobro da ih pustim jednom.

Marina nakon smrti sina nije želela da preuzme rezultate obdukcije, a tokom ovog razgovora otkrila je zašto nije želela da sazna uzrok njegove smrti.

– Ne, nisam htela. Šta mi to znači, da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Isto je. Ne želim da znam, niti je to bitno – priznala je Marina u potresnoj ispovesti.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.