SA 15 GODINA JE POSTALA ZVEZDA, A ONDA JE NESTALA! Desila joj se velika TRAGEDIJA, a danas izgleda OVAKO!
Foto: Printscreen

AUUUU!

SA 15 GODINA JE POSTALA ZVEZDA, A ONDA JE NESTALA! Desila joj se velika TRAGEDIJA, a danas izgleda OVAKO!

Razlog za to je porodična tragedija

Objavljeno:

Pevačica Lina Božović devedesetih godina otpevala je pesmu "Bumbar" i sa samo 15 godina postala zvezda.

Lina Božović
foto: Printscreen

Pesma je bila hit 1996. godine, a samo dve godine kasnije Lina se povukla sa scene. Razlog za to je porodična tragedija - Lina je imala samo 16 godina kada je ostala bez oca. Ona je sada u intervjuu za domaće medije, progovorila o svom povratku i karijeri.

U emotivnoj ispovesti na Instagramu je jednom prilikom otrkila da joj je otac izvršio samoubistvo kada je imala samo 16 godina, da je rano ostala bez majke, ali i supruga kojem je rodila dve ćerke, prenosi "Mondo".

- Sa 12 godina sam pokazala želju da se bavim muzikom. Moj otac me odmah podržao i već sa 13 godina sam snimila svoj prvi singl. Sa 14 godina sam snimila prvi CD koji nije prošao zapaženo ali vec sledeće godine, sa 15 god izlazi CD sa naslovnom numerom 'Bez reklamacije'. Na tom CD-u se nalazi i 'Bumbar.' Osim pevačkog talenta pokazivala sam i glumački talenat koji je i bio neophodan da bih mogla da iznesem takve tekstove i u spotovima - počinje Lina priču i otkriva po čemu je zapamtila burne devedesete, ali i kako su je prihvatile starije kolege.

Lina Božović
foto: Printscreen

- Devedesete pamtim po druženju, putovanjima, turnejama, mnogo studijskog rada, časova solo pevanja... Kolege su sve bile starije od mene i zvali su me uglavnom Mala. To je posebno bilo smešno kad me Džej oslovi tako jer sam uvek bila za glavu viša od njega. Sa njim sam imala dosta zajedničkih koncerata. Uglavnom smo sarađivali sa istom izdavačkom kućom pa smo se često viđali,družili i imali zajedničke nastupe. Nije bilo ljubomore i sujete. Rado smo delili iskustva jedni sa drugima - rekla je Lina za "Mondo".

Lina je otkrila i kako je izgledalo snimanje spota za, sada već, kultnu pesmu devedesetih.

- Čoveka koji je glumio Bumbara sam tad upoznala i nikad ga više niko od nas nije video. Dejan ga je bukvalno par sati pred snimanje spota upoznao na ulici, predočio mu ideju, čovek je pristao i to je to. O finansijama tada nisam brinula, moj Bumbar je bio moj tata - završila je pevačica za pomenuti portal.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.