ISPLIVALA MARININA NEVIĐENA SLIKA ZBOG KOJE ĆE BALKAN LITI SUZE! Ovo izdanje svi komentarišu, morate da vidite!FOTO
Foto: Print Screen Youtube

tuga

ISPLIVALA MARININA NEVIĐENA SLIKA ZBOG KOJE ĆE BALKAN LITI SUZE! Ovo izdanje svi komentarišu, morate da vidite!FOTO

Retka slika Marine Tucaković iz vremena kada je počela da menja muzičku scenu Jugoslavije.

Objavljeno:

Marina Tucaković preminula je juče u Beogradu. Tek nakon vesti da je izgubila bitku sa koronom, ljudi na Balkanu su postali svesni koje je sve stihove pisala. Bila je velika umetnica, svi koji su je poznavali imali su samo reči hvale za ženu lafa.

I dobila je naklon do poda i nebrojeno oproštaja od čitavog regiona.

Plava kosa, stepenasto ošišana, crni kreon... Tako je izgledala godinama u nazad, ali pojavila se slika kada je Marina tek počinjala.

Izgledala je sasvim drugačije, ali je imala isti oštar jezik i stav.

"Radim ja i dalje tekstove ali za ponekog, ali samo ono što mi se sviđa. U ovakvom poslu je tako. Smuči se čoveku. Što sam ja od početka morala da radim pravu stvar? Nekad dođeš odmah, a nekad dođeš za tri godine na nešto. Sad su mi tekstovi najiskreniji, mada je i pre bilo dobrih. Bilo je loših, ali i loših pesama. Ja sam u suštini bila jako poštena u ovom poslu, ma koliko to neki loše shvatili. Ako je pesma sranje, ja pišem sranje. Pa je l tako? Sad ću ja nekome da dam dobar tekst ako mu je pesma govno, a ako je dobra pesma dobar je i tekst", ovako je pričala Marina, kada je imala tek 28 godina u velikom intervjuu koji je objavljen u tada kultnom magazinu koji se bavio muzikom, Džuboks, a prenosi Yugopapir.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.