PREMINULA JE VELIKA MARINA, A ONA JE TUGU DO SMRTI NOSILA U SRCU! Ogromna TRAGEDIJA obeležila je njenu PORODICU!
Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO

PREMINULA JE VELIKA MARINA, A ONA JE TUGU DO SMRTI NOSILA U SRCU! Ogromna TRAGEDIJA obeležila je njenu PORODICU!

Ona ga je pronašla

Objavljeno:

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Miloš Radulović, sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića 1. decembra 2008. godine tragično je preminuo u porodičnoj kući u centru Beograda. Marina je sina zatekla u beživotnom stanju i ta slika večno će joj ostati urezana u pamćenju. Godinama je ćutala o svojoj boli i tome kako se sa time nosila sve godine.

- Majka nikad ne može da se pomiri sa gubitkom deteta. Možda se vremenom samo navikneš da živiš prazan, ali izlečenja nema. Pomiriš se, možda, u nekom momentu da je tako moralo da bude, ali nikada ne nađeš razlog. Zašto? Zašto baš tebi? Zašto tvoje dete? Samo nastaviš da živiš i radiš sa tim teretom, jer moraš - napisala je Marina pre par godina u autorskoj kolumni za "Informer".

-Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - rekla je Marina pre par godina u ispovesti za 1TV, prenosi "Objektiv".

Marina Tucaković
foto: Prinstcreen

Marina se tom prilikom osvnula i na sve ono što je došlo posle kada su odneli Miloševo telo. Kako je rekla, jednu stvar nikada nije želela da zna, a to su rezultati obdukcije.

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači. Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ne interesuje me šta su mediji pisali. A to ako su pisali da sam loša majka… A šta to znači? Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa ali eto društvo ih je povuklo. Uvek se sve svali na roditelji. Uvek sam im pokazivala svoju ljubav. Možda je moja ljubav bila loša. Možda ne znam, da sam ih manje volela… Da sam stegla srce, da nisam davala kad traže, možda se to ne bi desilo - neutešno je govorila u svojoj bolnoj ispovesti

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.