NAŠ GLUMAC IMAO JE 30 KILOGRAMA VIŠKA: Danas je isklesan od mišića i trenira svaki dan!
Foto: Marina Lopičić

transformacija

NAŠ GLUMAC IMAO JE 30 KILOGRAMA VIŠKA: Danas je isklesan od mišića i trenira svaki dan!

Gluac još uvek nije ima potrebu za bilo kakvim korekcijama na licu i telu

Objavljeno:

Glumac Zoran Pajić važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u svetu glume, a sada otkriva za “Zdrav život” da vežba i do pet puta nedeljno kako bi svaki mišić bio na svom mestu.

- Uglavnom vežbam četiri do pet puta nedeljno i radim različite grupe mišića. Posle tri nedelje menjam vežbe koje sam pre toga radio, što je dobro za mišiće i telo. O mojoj ishrani i treningu se već tri godine brine moj trener Marko koji je osmislio Morphosis sistem i prezadovoljan sam. Transformacije su neverovatne – kaže glumac i dodaje:

- U poslednje tri godine trudim se da se zdravo hranim i vežbam. Posao me nekad omete u tome, ali se brzo vratim rutini koju sam izgradio. Kad god se zdravo hranim i treniram dobro se osećam i to me drži da ne pokleknem i počnem da se hranim nezdravo jer me posle krivica izjeda. Jedem četiri obroka dnevno, koja čine meso, jaja, povrće i voće. Ništa šećer i brašno. Ceo život kuburim sa kilogramima. Što bi rekli, takav mi je metabolizam. Deset kila gore, deset dole od kad znam za sebe. Bilo je nekad i trideset gore, pa opet dole – smatra Zoran koji napominje da u današnje vreme nije teško izgledati dobro.

- Mislim da nikada nije bilo lakše. Toliko ima dijeta, programa, aplikacija, teretana, stručnjaka, nutricionista, salona i plastičnih hirurga. Pitanje je samo šta želimo i kome ćemo pokloniti poverenje – ističe Pajić. Na pitanje da li postoji tajni recept za srećan život, glumac šaljivo odgovara.

zoran pajić
foto: Printscreen Instagram

- Ne postoji. Sve dok ga tražimo, bićemo nesrećni. Sreća je onaj trenutak kada se osećaš živim i ispunjenim, kada ti dopre do srca i mozga da je život lep i da vredi živeti. Potreba i rad na sebi da taj trenutak sreće ponovo osetiš sa ljudima koje voliš čini život – izjavljuje Zoran za “Zrad život” koji na svu sreću nije iamo većih problema sa zdravljem.

- Na svu sreću, nisam imao tih problema. Dosta zdravstvenih problema proizilaze iz brige i sekiracije. Kada to traje dugi niz godina u nekom kasnom dobu te sve to stigne. Zato je bitno da budemo dobri prema sebi i da čuvamo svoje mentalno zdravlje – zaključuje Zoran Pajić za “Zdrav žviot”.

NEMAM POTREBU ZA ESTETSKIM INTERVENCIJAMA

Gluac još uvek nije ima potrebu za bilo kakvim korekcijama na licu i telu.

- Niti sam za, niti protiv estetksih intervencija. Za sada nemam stav jer nisam imao potrebe za tim.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.