CAR NE SME DA KROČI U HRVATSKU ZBOG OVOGA! Njegova MRAČNA PROŠLOST ga prati i ne da MIRA!
Foto: Ata images

AUUUU!

CAR NE SME DA KROČI U HRVATSKU ZBOG OVOGA! Njegova MRAČNA PROŠLOST ga prati i ne da MIRA!

Pare nisu jedini problem

Objavljeno:

Filip Car navodno ne sme da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 evra! Kako prenose domaći mediji, momak iz Crkvenice je upravo zbog toga "pobegao" u rijaliti i to je prećutao svojoj novo devojci Maji Marinković.

- Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u "Zadrugu" - priča izvor blizak rijaliti zvezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković.

- Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u "Zadrugu 5" rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen Instagram

- Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji... Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se - rekao je Car i objasnio o čemu je reč:

- Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.

Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih verovatno neće videti još minimum deset meseci, koliko očekuje da će ostatiu "Zadruzi 5".

- Koliko god da mi je teško što ne vidam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovde kod mene kako bismo se videli. Čim sve prođe, uživaćemo - rekao je Car, a prenosi Hit Informer

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Hit Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.