UZ MOĆNOG MUŠKARCA GRADILA KARIJERU! Zbog njega je dostigla VELIKI USPEH, ostavio je prerano i zavio u CRNO!
Foto: Printscreen Pink Tv

POTRESNO

UZ MOĆNOG MUŠKARCA GRADILA KARIJERU! Zbog njega je dostigla VELIKI USPEH, ostavio je prerano i zavio u CRNO!

Elma se prisetila svega što je prošla sa suprugom

Objavljeno:

Elma Sinanović je napravila pauzu u muzičkoj karijeri zbog bolesti i smrti svog životnog saputnika. To je ostavilo veliki trag na nju i sve to pamti kao jedan bolan period, jer je izgubila voljenu osobu.

Danas, kada se osvrne na taj period, ona nimalo ne žali što je zapostavila karijeru i bila uz supruga u najtežim momentima. Elma se prisetila svega što je prošla sa suprugom, zajedničkih uspomena, karijere koju je gradila uz suprugovu pomoć, ali i način na koji je birala pesme kojima će se predstaviti publici.

Elma Sinanović
foto: Instagram

– Pesme sam sama birala, zna se da sam ja ranije radila obrade, to je bilo veoma popularno. Ja uvek poslušam pesmu i onda zovem mog tekstopisca i na neku moju ideju bismo radili tekst. Moj tekstopisac i ja smo uvek bili u fazonu da radimo sve do momenta dok svi ne budu zadovoljni. Ja sam tvorac svih pesama, bukvalno sam ja odgovorna za sve te hitove. „Gradske priče”, „Ah, tugo, tugo”, „Sat što kasni”, sve sam to ja pronašla. Nikada nisam dobila ponuđenu pesmu, aranžman, tekst i da ja to otpevam. Ja ne radim na taj način, učestvujem sve vreme i radimo svi zajedno na dobroj muzici. Nisam se pronalazila u pesmama, nisam ih tako tražila, nego jednostavno ja osluškujem svoju publiku, komuniciram sa mladima, znam šta oni vole, tako je nastala i ona moja pesma Stori. Dolazimo u situaciju, da ako nešto ne uslikamo i ne snimimo, kao da toga nije ni bilo i onda sam tako došla na ideju za tu numeru. Moje pesme idu sa vremenom – objašnjava Elma za 24sedam i priseća se jedne od anegodota iz studija.

– Za pesmu „Korak do dna”, niko se u studiju nije slagao da ja to snimim. To je moj najveći hit. Oni su ubeđivali mog muža da on pokuša da me ubedi da ja to ne snimim i znam da sam ja mom mužu rekla: „Izađi napolje, samo da ti nešto kažem. Možeš ti mene da ubeđuješ, ali će kući biti drugačije (smeh).” I onda se on (muž) vratio u studio i rekao im: „Moja žena to želi da snimi i to je tako”. Ispalo je da sam bila u pravu, to je jedan moj najveći hit. Sve sam radila uz blagoslov supruga. On je bio moja najveća podrška, najveći prijatelj u životu – priča pevačica.

Elma Sinanović
foto: Instagram

Sa tugom u glasu, ona se poverila koliko joj je teško pao njegov odlazak i nesebično govoreći da joj je on mnogo pomogao da postigne uspeh u karijeri.

– Nevezano za to što smo mi bili supružnici, ljubavnici, on je moj najveći drug. Da nije bilo njega, ja ne bih mogla da uspem, ništa ne bih uradila. Na estradi ima svega, ali ja sam bila zaštićena i voljena pre svega. On je bio moćan čovek, imao je mnogo novca, a uz moćnog čoveka je uspeh zagarantovan. Mislim sve je to lepo, i talenat i sve, ali bez novca se ne može.

Na pitanje da li se pokajala što je zapostavila karijeru, ona je bila izričita i istakla da nijednog trenutka ne žali što je stavila porodicu ispred karijere.

– Ja to ne gledam kao posledicu, to ne može da bude posledica. Ja sam bila svesna šta radim i nikada se ne kajem zbog toga. Kad vratim film, ja nemam za čim da žalim. Ja sam sve uradila da budem uz njega, bili smo zajedno u najgorim i najtežim momentima. Znam da sam uradila pravu stvar. Tek sada vidim koliko sam dobro postupila i neka sam se povukla. Evo, stigla sam ponovo da se reklamiram i da pevam, da se vratim tamo gde mi je mesto. Kada je njemu bilo najpotrebnije, ja sam bila uz njega, isto kao što je on uz mene.

Uprko svemu što ju je snašlo, na život gleda samo pozitivno i rado se seća svih trenutaka proživljenih sa mužem, ali dodaje da je sigurna da joj se ta ljubav više nikada neće dogoditi.

– Ne bi bilo lepo da svog supruga više ne spominjem, jer je on to zaslužio. Uvek ću o njemu u superlativu pričati. Taj čovek je obeležio moj život. On i niko drugi neće moći da obeleži moj život. Nema više ni tih ljubavi, danas se sve to drugačije gleda. Partnera u mom životu kao što je moj suprug bio neće biti. On je bio jedan izuzetan čovek u svakom smislu smislu. Ne mislim da mogu da naletim na bilo koga ko je poput njega. Ne bi bilo fer, ne dešavaju se takve stvari, jednom se nađe taj životni partner i to je za mene on. On je bio moja najveća zaštita, ljubav i sve – pričala je Elma sa knedlom u grlu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.